Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

S Lady

Dozwolone do lat 18

Polecane posty

Za równy rok skończe 18 lat, wiec oficjalnie bede dorosła. Chce ten rok jak najbardziej wykorzystać, robić rzeczy szalone i niepoważne, aby za kilkanaście albo kilkadziesiqat lat nie martwić sie tym, ze jako dziecko czegos tam nie zrobiłam, a teraz jestem już za stara. Chce stworzyć, mam nadzieje że z Waszą pomocą, liste \"Dozwolone do lat 18\". A więc zaczne pierwsza: 1. Upić się:D 2. Zamiast do szkoły, pójść na wagary i \"wsiaść do pociagu, byle jakiego\"...oczywiście z przyjaciółmi 3. Pójśc w lecie na sanki:D 4. W zimie, razem z przyjaciółmi podzielić sie na dwie grupy i zabawić w śnieżna bitwę 5. W czasie ulewy wyjść boso z domu, tańczyć, spiewać, skakać po kałuzach, gdy inni beda uciekali 6...pomóżcie mi, i wymyślajcie ze mną:)

Gość brunbyk
mam lat 30 wszystkie te rzeczy po 18-tce są dozwolone i wskazane jak najbardziej

Pomysł nawet niezły. Ale wg mnie powinno się szaleć całe życie. Kto Ci to wytknie? Nawet, jak będą się patrzeć, jak na wariatkę - olewaj to.

Tak, powinno sie szalec całe życie, ale nie sądzisz że ten ostatni rok do 18 jest jakis taki magiczny?:D Wcześniej miałam troche szare życie, zadnych przygód, niczego ciekawego, ot taka normaln dziewczyna, a teraz pora to zmienić Wieć, piszcie pomysły:)

nie martw sie , po 18 bedziesz robic gorsze rzeczy, nawet sie nie spostrzezesz . grunt to spontan!

madchen - bardzo dziękuje za życzenia:) taka jedna dziołcha - napewno masz racje, ale nie mam zbyt wielu pomysłów na 'te rzeczy':D

jeszcze się nie upiłaś i nie poszłaś na wagary?:P najlepszego 🌻 :)

na wagarach byłam wiele razy, ale oprócz picia na nich nic takiego szczególnego nie robiłam:D I upić sie ale tak porządnie to też nigdy nie upiłam... ...próbuje wymyślić nowe pomysłu, no już, palce w ruch i pomórzcie mi!:)

możesz przejsc sie po miescie ubrana jak doda , mozesz przebiec goła :D ,możesz zatanczyc tam gdzie duzo ludzi :P i dalej nie mam pomysłów:D:P

Gość z moich szalonych pomysłow
przypomniałam sobie nstp : wyłączyłam swiatło na piętrze w domu towarowym ;) narobiłam szalone zdjecia w kabinie obecnie tzw polaroidowska , tak sie smiałysmy z dziewczynami , ze facet wywalił nas stamtąd po 20 minutach zabawy z wielkim hukiem :P chodziłysmy gesiego za ludxmi po miescie ;) na róznego rodzaju prywatki ubierałam się jak wiesniara :P w szkole sredniej załozyłam gang "Oste noże" ( w sklad ktorego wchodziły 4 moje kolezanki) i wysyłałysmy kolegom z klasy głowy rybie ( głownie od karpii ;) ) i straszylysmy ich , ze jesli posną komu kolwiek słowo o tym to mocno pozałują ;) w kinie zawsze miałysmy mnostwo słodyczy w bardzo szeleszczacych papeirkach i namietnie się nimi objadałyśmy ;) ( raz nas wyproszono z seansu ) ............... więcej teraz sobie nie przypominam ;)

w szkole sredniej załozyłam gang "Oste noże" ( w sklad ktorego wchodziły 4 moje kolezanki) i wysyłałysmy kolegom z klasy głowy rybie ( głownie od karpii ;) ) i straszylysmy ich , ze jesli posną komu kolwiek słowo o tym to mocno pozałują ;) '' suuper:D mam ochote tak sprobowac:D ale chyba lepiej to wyjdzie na nauczycielce :P haha

Gość to przez kafeterie
ja miedzy 16 a 18 rokiem zycia piłam najwięcej...potem jak byłam pełnoletnia i to było już dozwolone to jakoś przestałam :D

Gość JA te wszystkie rzeczy
zrobiłam przed 18 :)

Gość z moich szalonych pomysłow
z nauczycielami lepiej nie zaczynać :O jezeli juz to upatrz sobie jakiegos fajnego chłopaka, ktory czuje się pewnie i uwaza sie za super meskiego :P Mysmy własnie takich wybierałay . Niepowiem na poczatku robiło to wrazenie :D:D a tak w ogole to wszystkiego najlepszego 🌻;)

Gość kozieł
może...zbierz tych swoich przyjaciół, wyjedźcie do lasu albo gdzie i bawcie sie w chowanego?:P

Gość dziecko debilizmu
6. kąpiel w jeziorze o północy?:P

Gość możesz jeszcze ...
... - przetestować na sobie wszystkie znane substancje psychoaktywne, - uprawiać seks oralny, analny i waginalny z osobami wszystkich ras i obu płci, - i tak żeby było trochę mniej hardkorowo - skoczyć na bungee 🖐️

skok ze spadochronem, seks z nieznajomym... wyjechać na kilka dni i nic niekomu nie mówic.

Gość dfaskjfanmca
up

Gość hgdfhh
e skonczylam 18 prawie 9 miesiecy temu i nic sie nie zmienilo wiec wyluzuj