Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ssstr

Ile jest dzisiaj faceta w facecie??

Polecane posty

Nie wiem czy wszyscy o tym wiedza, ale jest duzo zwiazkow o budowie i dzialaniu podobnym do estrogenow. Sa to np. pestycydy, parabeny (link: http://luskiewnik.strefa.pl/acne/toksyny.htm a tam szukac pod \"P\") A do tego dochodza estrogeny wydalane z moczem przez kobiety stosujace antykoncepcje doustna lub hormonalna terapie zastepcza, ktore trafiaja do rzek i spowrotem do wody pitnej (link:http://www.google.com/search?hl=pl&client=op era&rls=pl&hs=WG8&q=estrogeny+w+wodzie+scieki&btnG=Szukaj&lr = Takie estrogeny i zwiazki estrogenopodone dzialaja feminizujaco na mezczyzn, i to juz nawet w fazie plodu, wplywajac na ich rozwoj fizyczny i intelektualny (rozwoj kobiecej psychiki) oraz powoduja przerost gruczolu krokowego z rakiem wlacznie, ginekomastie,impotencje, bezplodnosc oraz takie zachowania jak metro- i homoseksualizm

Gość tych co tu przesiadują
to jakieś 10% ale nie załamuj się, istnieje jeszcze realny świat, w którym faceci nie wiedzą o istnieniu kafeterii, tam może trafić się rodzynek :)

Gość nie poradzisz nic
ano ja przecietna na ulicy szcuje tak na 25% zawartosci faceta w facecie 50% to juz jest dobrze 75%-85% to ideał:):):) powyzej znowu zle, bo zbyt porywczy i agresywni są, ale tez ich lubie:) ja osobiscie nie zeszłabym ponizej tych 75% zeby facet był ostatni na swiecie

100, bo teraz sie wyzwalaja i uniezalezniaja od facetow i ich stereotypow i pozadanych wzorcow zachowan oraz w pelni moga realizowac a nie tylko siedziec w domu, cerowac skarpetki i zawsze przytakiwac

Gość kobirty w kobiecie
srednio jest 50%:o

Zbabienie facetow (ew. zciotowacenie) nastepuje jednak powoli, a wszystko co zmienia sie powoli jest slabo zauwazalne. Np. dlatego, ze kobiety zdaza sie przyzwyczaic do nowego typu faceta. Ze starszymi pokoleniami tez nie ma co porownywac, a to dlatego ze w kazdym porownaniu mlodego chlopaczka i starego dziada ten pierwszy wypadnie kotrzystniej:)

A nowe pokolenia po przyjmuja zastany aktualny standard meski za naturalny i nie widzazadnych roznic.

Gość a kobiety zamieniają sięw
chłopczyce :D wpływ równouprawnienia a nie bzdurnego przykładu autrotrki

Nic sie w nic nie zamienia drogi chlopcze, tylko faceci w cioty (bez urazy dla kochajacych inaczej), bo w kobiety nigdy sie nie zamienicie, bo macie hormon Y

Kobietom nie chce sie juz grac roli niewinnych aniolkow i glupich blondynek, tak jak to sobie faceci wyobrazaja ideal kobiety. A niezaleznosc nie jest cecha ani meska ani kobieca. To jedynie szantaz psychologiczny stosowany przez facetow: ze jak kobieta sie nie dostosowuje, to jej sie mowi, ze jest chlopczyca

Ale nie masz mnieco obrazac, bo to nie podziala, ja wam wspolczuje i radze raczej sie tym zajac

Gość beatrycze reaktywacja
a co to znaczy ze jest 100% faceta w facecie? Tzn jak on wyglada i sie zachowuje? Bo dla mnie do dziwne pojecie...no slucham

Moglibyscie sie zjednoczyc i walczyc o swoja meskosc:)))) Juz to widze, marsze protestacyjne samych facetow w obronie swoich praw hihihihi

Bede taka mila i ci podpowiem. Moglibyscie wywalczyc zakaz stosowania parabenow w kosmetykach, jakies lepsze rozwiazania w kwestii oczyszczania sciekow lub w wodociagach miejskich, no a nie wiem, co z tymi pestycydami. Moze tez jakies zakazy. Temat wymaga zglebienia.

Gość cxv
"100, bo teraz sie wyzwalaja i uniezalezniaja od facetow i ich stereotypow i pozadanych wzorcow zachowan oraz w pelni moga realizowac a nie tylko siedziec w domu, cerowac skarpetki i zawsze przytakiwac" wiec nie gadaj o 100% :o bo tyle jest mezczyzny w mezczyznie, ile kobiety w kobiecie. Ale wy tego nie zauwazacie i siebie uwazacie za idealy :/

mam jeszcze 1 kawalek do znalezienia:( ale hiphopowy tym razem,ktos mi pomoze??