Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pyczys

pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość pyczys

otóz mam maly problem.... moj chlopak mial wpisana pewna osobe na gg... nie znam jej i chcialabym miec wiecej nformacji na jej temat np czy to jest kobieta, w jakej miejscowosci mieszka i jak ma na imie.... lecz w katalogu publicznym nie ma nic o niej tylko jest jej pseudonim:((( prosze napiszcie jesli jest jakas inna mozliwosc sprawdzenia jej danych po numerze gg!!!! z góry bardzo bardzo dziekuje!!!!!

Gość ale plama
napisz do niej/niego z lewego numeru i wypytaj. a swoją drogą, trochę zaufania do faceta.

Gość pyczys
no włłasnie o to chodzi ze ja go juz pytalam to powiedzial ze nie pamieta kto to jest:((( a jak do niej pisalam to mi nie odp bo ciagle jej nie ma na gg:(((( czy znacie jakies sposoby na spawdzenie jej danych????

ale co Cię tak niepokoi? jak jest zapisana? jakoś.. nie wiem... wzbudzająco podejrzenia? bo jesli nie to to bzdura:]

Gość pyczys
nic wam nie przychodzi do głowy???::((((((

Gość pyczys
no wlasnie jest to podejrzane, bo moj facet ma mnie i tylko ja na swoim gg... wiec jaka mozliwoscia mozna nie pamietac z kim sie pisalalo oprocz ukochanej osoby??? a jego odp jesli zacznam ten temat brzmi: niewiem, niepamietam, zapomnialem:(( w ogole jak zaczynam ten temat to on bardzo sie denerwuje i nie chce rozmawiac!!!! a jest to tym bardziej podejrzane ze wykasowane sa rozmowy z archiwum:((((

to zapytaj wprost. i powiedz mu, że dziwne, że ma 2 osoby, a jednej nie pamięta. proste. wymagaj odpowiedzi.

Gość pyczys
???????????????????????????????:(((((((((((((((((((((

Gość pyczys
MIYUKI widzisz to nie jest takie proste z moim facetem... on jak powie ze nie pamieta to uwaza ze jest tym uspawiedliwiony... nie chcem mu wiercic dziury w brzuchu ale wczoraj nie moglam wytrzymac i zaczelam z nim rozmawiac to powiedzil mi ze on juz mi wszystko powiedzial na ten temat i ze nic wiecej nie doda bo poprostu nie wie kto to jest:(( ale ja mu nie wierze.... powiedzilam mu ze to jest nie mozliwe zeby nie wiedzial z kim pisal a on do mnie ze jak mu nie wierze to jest moj problem a nie jego:(((( co bys zrobila na moim miejscu???:(((

powiedziała 'tak, nie wierzę. i chętnie sprawdziłabym kto to, więc lepiej sam daj mi odpowiedź' oszukał Cię kiedyś? zdradził? jak dłigo ze sobą jesteście? i dlaczego właściwie on ma tylko 2 osoby na gg?