Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HAHASIA

sprawa dla psychologa, jest tu jakiś?

Polecane posty

A proszę bardzo. Kto płaci???:P Syndrom lustra. Jedna odbija na druga swoje kłopoty:P Sami :D:D:D:D Jeszcze 14 lat musisz czekać :classic_cool: (choć ja tak nie uważam:P:P:P:P)

Gość prawdaz
Kotka - nie w tą strone jednak mix! Przeciez to zabawa, wiec za co kase chcesz?:P Projekcja swoja droga, jeszcze liczy sie tez intuicja oraz umiejetnosc glebokiej analizy pod kazdym wzgledem :P

Gość prawdaz
Zlosliwa nie mam Twojego nr gg, a chetnie chcialabym Cie poznac :) Naprawde, moj "Zwiazek" z Toba, jest dla Ciebie nieodczuwalny, to wszytsko sie obraca w sferze moich "urojen"( jeszcze nie wyleczonych stad okreslenie "watpliwa" przyjemnosc. Serio:)

O jej pomyliłam sobie Ciebie z kims innym :O Co do poznania mnie to moge dać Ci mojego @,ale uprzedzam moje zaufanie do ludzi z netu jest równe ZERU,wiec zwierzać Ci sie nie bede. samaniesama@wp.pl A teraz ide sie przejść z synem bo Mu sie nudzi :O

Gość prawdaz
Zloslwia wiem przeciez, ze to byla Twa niecna proba sprawdzenia kim jestem, ale nie lubie ludzi trzymac w niepewnosci (takiej wiesz, netowej niepewnosci), jesli daze kogos sympatia. Ciemno sie robi i na dwor wychodzisz z dzieckiem?:P Ja tez spadam z moim (nie synem). Napisze maila jak wroce. Choc nie wiem po co, skoro nie masz zaufania do ludzi z netu. Ciao !