Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zozoll

Konkurs na Największa ciote kafeterii

Polecane posty

Zróbmy to na zasadzie psychoterapii...podobno dobrze człowiekowi działa wypowiedzenie swoich problemów na głos...lub ich napisanie Więc będe pierwsza uczestniczką: Jestem szara. Zupełnie przeciętna. Ani brzydka ani ładna, z olbrzymim, mało jędrnym dupskiem, szerokimi biodrami i dużymi udami, za to z minimalną silną wolą, jeśli taka w ogóle u mnie istnieje. Nie mam żadnych talentów, kompletne dno; nie potrafie rysować, śpiewać, tańczyć, grać na instrumentach, gotować, nie jeden dobra w zadnym ze sportów, nawet pieprzonnego guzika nie potrafie przyszyć. Nie mam prawdziwych znajowym, nie mówiąc już o przyjaciółach; nie mam chłopaka, ani nigdy nie byłam naprawde zakochana, przynajmniej z wzajemnością. Nienawidze sie uczyć. Aż boje sie co napisze w swoim CV...\"lubie robić zakupy, pić tanie wino i szampana dla dzieci, znam jeden jezyk idealnie, a jest nim polski, popełniam błedy ortograficzne, mało kto mnie lubi bo mysla ze jestem nijaka\"....dalej o sobie nie pisze bo to sie robi juz powoli żałosne:O Dobra teraz Wasza kolej... PS: pasuje do schematu kafeteriusza: totalny przegraniec życia, który za 2 dni skończy 19 lat, a wszystko co w życiu osiągnął jest zbyt małe i zbyt nieistotne zeby chocby o tym wspominac...

Gość mowiac krotko
wygralas walkowerem :classic_cool:

Gość pirania bałtycka
wuluzuj masz dopiero 19 lat !!!!!!! załomac sie bedziwesz mogła po 40tce ;-) LOL

Gość a ja mysle ze to bedzie
JAREK!

dopiero 19 lat?? ja myśle że aż 19...przergrańcem/ciotą jest sie przez całe życie, albo w ogóle sie nie jest...Inne osoby w moim wieku albo nawet młodsze, mają już to wszystko o czym ja moge sobie tylko pomarzyc

Gość do autorki..
masz 19 lat......:) ja mam 39 i jak miałam 19 tez tak była a teraz jest jeszcze gorzej :) czeka cię 20 marnych lat :D :P faktycznie przegrałas zycie, ty jeszcze tego nie wiesz, jeszcze masz nadzieję że cos się zmieni :) ale zaufaj mi - nie zmieni sie nic, jesli już to na gorzej

Gość podążając myślą przedmowczyni
nie odkladaj tego, co mozesz zrobic teraz. mosty, itp...

Gość oczywista sprawa
Ja miałabym tego sporo :D Z wyglądu: niska, z brzuszkiem, "orginalna" z urody, okularnica, brzydkie zęby :P Z charakteru: fobia społeczna, jestem uparta, upierdliwa do bólu. Nie lubię ludzi, przez co ludzie nie lubią mnie (bo to czują). I jestem dwa lata starsza:P Ja przegrałam z kretesem.

Gość oczywista sprawa
MRK nie jest zły, podobnie jak komiczne 🖐️ Lepiej wyliczyć wszystkich tych, co śmiecą na co drugim topicu typu: "cześć Luśka/Myrevin/inna "znana twarz kafeterii" jak twoje hemoroidy?"

Gość diskodupa
ale i tak wygram ja, największa ciota w tym kraju. ważę pięćdziesiąt kilo, a mimo to mam oponę na brzuchu, gdzie nie wyjdę, muszę go wciągać, jestem chujowo niska, lat mam osiemnaście, a wyglądam na dziesięć. faceta nigdy nie miałam, jestem dziewicą i zostanę nią chyba na wieki, w stu procentach jestem pewna, że nie zdam przyszłorocznej matury i zostanę z niczym, marzę o wojsku, o wojnie, żeby mnie jakaś bomba zajebała. nic nie potrafię, zrobienie jajecznicy przerasta moje możliwości, kiedy odkurzam to omijam cały brud i dostaję opierdol, że nic nie potrafię zrobić. nienawidzę ludzi, ludzie nienawidzą mnie, jestem wyalienowana, wiecznie siedzę w domu, nie piję alkoholu i dlatego "nie jestem fajna". ciągnie mnie do mundurowych, więc wiecznie oglądam się za policjantami/żołnierzami, czym tylko pogarszam swój debilizm. jestem żałosna, dno i metr mułu. jaka jest nagroda?

Gość wedlug mnie
najwieksza ciota jest idealista z marsa z erotycznego

Gość TAK PESYMISTYCZNYCH
ludzi w młodym wieku jeszcze nie czytałam jest wiele samotników takich co nie mieli sympatii ale to nie powód żeby tak zle o sobie mowić myslec pisać z takim nastawieniem to faktycznie jest męczarnia bo nawet jeśli się jest samamu to wcale nie musi się byc nieszczęśliwym. Urok zycia mozna dostrzec w przyrodzie .Zacznijcie sie czymkolwiek intereswoać to juz lepsze niż takie karykaturalne patrzenie na siebie

Gość Si for
beznadziejne to jest te wasze uzalanie sie nad soba. Zamiast tak pisac zmiencie cos w swoim zyciu to tyle na ten temat

Gość
no w pewnym wieku chciałoby się od życia czegoś więcej niż możliwości kontemplacji przyrody :D a zainteresowania rozwija się od małego, to nie jest tak że dzisiaj wymyślam sobie pasję :)

Gość Si for
WIECIE CO MAM 20 LAT I PRAWIE SZYSTKIE CECHY JAKIE TU WYPISALISCIE A JEDNAK NIE UWAZAM SIE ZA CIOTE. ZE MAM KSZYWE ZEBY NIE JESTEM DOBRY W SPORCIE LUB NIE MAM ZADNYCH ZDOLNOSCI TO OZNACZA ZE JESTEM CIOTA??????? BZDURA TOTALNA

Gość 236890
Widzę całe mnóstwo cech wspólnych ale i tak Was niestety biję... Mam wielki nochal, maleńkie oczka, wary obciągary, pieprzyki na ryju i ciele, krótkie i grube nogi, tłuszczyk, nie mam żadnych talentów, ciągle śpię albo wypisuję jakieś głupoty w internecie, przestałam czytać książki bo i tak nie rozwijały mnie intelektualnie, popijam sobie czasem, nie mam pojęcia jak zdam maturę, a co dopiero studia, nikt mnie nie lubi bo jestem odpychająca z wyglądu i charakteru, jestem nudna, jestem wpadką po co więcej pisać, chyba was przebiłam :(

ja tez jestem zajebista; chociaz wg kafeterian mam nos jak kartofel i jestem szmata buahaha :D ale mam zajebiste zycie ;)