Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pirania bałtycka

zastanawiam sie nad studiami technicznymi !!!!

Polecane posty

Gość pirania bałtycka

koncze licencjat - zupęłnie humanistyczny kierunek.......ale kuzwa nie ma co po tym robic, , zastanawiam sie nad jakimś technicznym kierunkiem na polibudzie - czy to dobry pomysł ? czy jestem za stara na dzienne studia ?

nie jestes za stara . pytanie tylko czy humanista na technicznych to dobry pomysl . fizyka matma , co czujesz na mysl o tych slowach?:P (nie wymieniam bardziej specjalistycznych bo niewiemy jeszcze o jaki kierunek chodzi). grunt by nie byl to odruch wymiotny:P

Gość pirania bałtycka
z fizyki nic nei pamietam LOL, ale z matmy nei jest najgorzej, nei mam odruchu wymiotnego ;-)

Gość gloto
"ale z matmy nei jest najgorzej, nei mam odruchu wymiotnego " nie jest najgorzej to za malo. Musisz umiec bardzo dobrze, bo odpadniesz na analizie matematycznej. I nie mysl, ze same skonczone studia techniczne zapewnia Ci w miare dobra prace. Nie wierz w to, co mowia w TV. Musisz naprawde sie znac w temacie, miec w miare dobra wiedze...

Ja skonczyłam Polibudę ... Mam nadzieję , że jesli pojdziesz to wybierzesz lepszy kierunek niż ja 🖐️

Gość gloto
jaki kierunek skonczylas?

Gość Panienka Vitaminka
najlepiej iść na architekturę, budownictwo lub chemię. Im bardziej zawężony, tym naprawdę nieciekawie na rynku pracy.

chemię??? ja nie polecam, pomimo ze konczylam ochrone srodowiska, to tak naprawde do 4 roku byla sama chemia. Perspektyw pracy nie widze :( zreszta zależy też chyba skąd jestes, ja jestem z Pomorza i po kierunkach związanych z chemią jest cięzko znalezc cokolwiek