Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smarkacz_jestem

Mam już 18 lat a wyglądam ....

Polecane posty

Gość ety
nie tylko ty masz taki problem :) ja mam 23 lata i nadal wszedzie muszę z dowodem chodzić, np. do sklepu po alkohol, na dyskoteki dla osób powyżej 18 lat itd. W tamtym roku w wesołym miasteczku nie chcieli mnie wpuścić na taki diabelski młyn bo myśleli że mam góra 14 lat.

Gość a ja jestem facetem
mam 28 lat, wygladam na 23, i to stwarza problem, bo kobiety powiedzmy 26-letnie wydaja sie dla mnie za stare, bo wygladaja starszej ode mnie i mnie przez to nie pociagaja :(

Gość szczera.doopa
Ja mam 26 lat, wyglądam podobno na 17. Ostatnio jak szłam z 5-letnim synkiem mojej siostry to zostałam wytknięta palcem jako puszczalska małolata :)

Gość kropka89
ja mam 20 lat i zawsze gdy kupuję piwo chcą ode mnie dowód;/ trochę wkurzające to:) ostatnio nawet jak wchodziłam do eLki na egzamin koleś do mnie czy paszport może otrzymać, a ja mu dowód daje to się mnie spytał, czy od koleżanki dowodu nie pożyczyłam;/

Gość lodz
ja mam 18 lat a wygladam na 16 ale sie z tym nie przejmuje poprostu zycie toczy sie dalej co prawda trudno mi poderwac laske w moim wieku ale 16-17 juz latwiej z praca wsumie tez nie jest latwo mi znalez bo czasami sie pytaja czy mam 18 lat tak samo jak chce sie piwko kupic w sklepie no ale sie z tym nie przejmuje wy tez sie nie przejmujcie hehe zycie toczy sie dalej i trzeba sie zaakceptowac samego siebie

Gość dominikanka
ja to dopiero mam schizy teraz - zawsze wyglądałam za młodo, ale myślałam że z czasem zaczęłam przypominać kobietę - mam skończone 28 lat. Aż tu nagle tydzień temu zostałam poproszona o dowód na monopolowym. Poza tym oglądaja sie za mną licealiści. Nie jest to dla mnie komplement, bo mam wrażenie że taki facet po trzydziestce z klasą to nawet na mnie nie spojrzy. Porażka

Gość grillepit
nie masz co sie przejmowac.. ja mam 21, a daja mi 15... kobiety na mnie wogole uwagi nie zwracaja, bo tak dziecieco wygladam.. to jest dopiero masakra ;/

Gość Pan G
Ja mam 2 lat, wyglądam na właśnie taki wiek i żyje mi się z tym zajebiscie. uważam ze za młody wygląd dla kobiety jest problemem ze względu na brak zainteresowania przez pleć przeciwną a dla faceta oprócz braku zainteresowania także brak siły oraz brak możliwości obrony swojej dziewczyny przed np bandziorami gwałcicielami itd, jednym słowem facet bez mięśni to cipa, ale bez wykrztuszania a zmieszaniami to lamus bo nie zarobi na swoja kobietę :) Rada dla młodo wyglądającej kobiety: Mocny makijaż, seksowne skąpe ubrania Rada dla młodo wyglądającego faceta Siłownia Siłownia i jeszcze raz siłownia Puzdro zajarany pan g :)

Gość Pan G
26 lat nie 2 :P

Gość a ja ma 27 lat
i czasem proszą o dowód kiedyś byłam z kuzynka na imprezie (rok temu) ona ma 20 lat i jej koleżanka też) kupujemy sobie fajki najpierw one kupowały a potem ja , one normalnie kupiły a jak ja podeszłam do lady to babeczka do mnie dowód proszę.

Gość a ja ma 27 lat
i wsumie to jest super że mnie tak ludzie widzą bo metryką nie mam już 20 lat, a jak ktoś poprosi mnie o dowód to jest mi miło że nie wyglądam na tyle ile mam, mam nadzieje że jak strzeli mi już 30 stka to będe wyglądała na 25 hehe także w tym wieku już to nie powinno przeszkadzać

Gość facet 24 wyglądam na 17:(
Podnosze i jeśli ktoś wie, dlaczego tak jest, brak jakiegoś hormonu, czy co??

Gość gość
a ja mam prawie2 1 lat i wygladam na 14-15 masakra ostatnio bylam z psem u weterynarza i pytal sie dlaczego tak mlodo wygladam, podczas szukania pracy tez pytali sie czy mam 18 lat niestety jestem niska szczupla blondynka z jasna karnacja i jasnymi oczami, to pewnie dlatego chcialabym jakos zmienic swoj wyglad zeby wygladac starzej;/ nawet moj chlopak ktory ma 25 ostatnio powiedzial ze czuje sie przy mnie staro;/