Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smarkacz_jestem

Mam już 18 lat a wyglądam ....

Polecane posty

Gość smarkacz_jestem

na góra 15.... Tak dziecięco. Nie chodzi o to ze np nie mam piersi czy szerszych bioder bo to mam ale jestem niska i z twarzy wyglądam za młodo.

ciesz się może ci sie to przydac jak bedziesz miala 30:D a znam taką co ma 20 a wygląda na góra 12 zachowanie też ma na 12:P

Gość jalka
a ja mam 24 lata i na dyskotekach przy barku z alkoholem barman zawsze prosi mnie o pokazanie dowodu :-O a moi znajomi płaczą ze śmiechu

Gość wyrazy wspolczucia

Gość Si for
gosciu jakiego wspołczucia. To dobrze ze tak wyglada ja mam 20 a wygladam na 16 i nic w tym złego nie widze. A raz w sklepie jak miałem tylko prawko to kobieta mi nie chciała broawara sprzedac bo myslała ze nie mam 18lat. Tepa nie widziała ze w RP mozna miec prawko od 18lat zal.pl

heh ja mam 19 i wygladam na 15 gora, no moze jak troche sie pomaluje to na 16:p ale w sumie mi to nie przeszkadza, tylko teraz mam zamiar szukac pracy i sie zastanawiam co Ci ludzie mi powiedzą jak mnie zobaczą? \"dzieci nie przyjmujemy\" hehe

Gość jalka
tzn kwestia jest taka dla kobiety to dobrze ale dla faceta to źle - tzn że jakiś pewnie chudy, bez mięśni i taki niewydarzony

Gość Si for
mi to nie przeszkadza. Wazne ze ja wiem ile mam lat a ze ktos uwaza ze ja mam 16 to nic mnie to nie obchodzi

Gość Si for
no i bardzo dobrze. tak 3mac

Gość grado
ja mam 22 lata a ciagle pytaja mnie o dowod i mówią ze wgladam na 16 ciesz sie z tego

Gość ja yetti
mnie tez prosza, a mam 22. Ostanio sprzedawczyni powiedziala, ze "15latki wygladaja na 20 latki a 20latki na 15latki" ;-) male bżdziagwy

Gość zakompleksiony
ja mam 25 a wygladam na 18-19, kurwa zawsze mialem mega kompleksy z tego powodu

Gość Jupijej
Hehe,ja to w ogóle mam przerąbane :D Mam 23 lata. Jestem niska,szczupła,prawie się nie maluję,wyglądam (podobno) na 16-17 lat,z kolei na zdjęciach szczególnie tych legitymacyjnych wychodzę (też podobno) na 27 lat :o

teraz jest to problem ale za kilka lat bedzie sie chciało wygladac chociaz o dwa lata młodziej

Gość nso
Ja mam tak samo, mam 20 lat, a wyglada na 16. Jak bylam na rozmowie kwalifikacyjnej to babka zadala mi pytanie: rybko, a Ty na pewno masz skonczone 18 lat? :| Zalosne, oczywiscie mnie nie przyjeli. I jak tu sie nie dolowac

Gość ochi ach i oh i ah
ech znam ten ból , mam 20lat , a w ubiegłym tygodniu znajoma mamy , która słabo mnie zna zapytała czy chodzę do gimnazjum :( ale była zaskoczona jak powiedziałam , że :D studiuje , a gim 6 lat temu skończyłam :P . Eee ale co tam , później to będzie dla nas plusem :) .

Gość zakompleksiony
gdy kobieta wyglada na duzo mlodsza to pozostaje tylko sie cieszyc, facet ma przesrane

Gość ochi ach i oh i ah
:D niektóre babki lecą na młodszych

Gość a ja mam przerabane
Mam 16 lat a wyglądam na 12 lub 13. Tak mi wszyscy mówią. Mając 20 lat i wyglądając młodziej jest ok ale wśród młodzieży wyglądam jak dziecko... żal...

Gość WashingtonStreet
Jalka - wcale nie jest powiedziane, że dla facetów jest źle. Kwestia ma się inaczej. Jeśli np. chłopak ma 21 lat, a wygląda na 16-latka to na początku nie będzie się tym zbytnio przejmował, poza tym dowodem. Natomiast pomyśl sobie co przeżyje 45-letni facet, który będzie wyglądał jak 20-latek. Ludzie będą go traktować jak studenta, a facet chciałby trochę szacunku z racji wieku. Zdarzają się również tacy ludzie, którzy mając 45 lat rzeczywiście wyglądają na 20-letniego gościa i sprytnie to wykorzystują, ale to są zazwyczaj nieodpowiedzialni, wiecznie spragnieni życia towarzyskiego itp. itd. Ja powiem tak - mając 16 lat wyglądałem na studenta I roku. Dzisiaj mam 18 lat i wyglądam na 20-21 lat. Mi to nie przeszkadza. Dla kobiet to pewnie byłaby zmora, ale mi to tam luzik.

Gość ja zauważyłam żee
dopiero w wieku 26 lat zaczęłam wyglądać na pełnoletnią - bo zaczęli do mnie startować stare dziedy z 40stką, czyli myśleli że już mogli przelecieć i wyrwać legalnie młodą dupę

Gość ceci
Tak zgadzam się wśród młodzieży to jest przerąbane.. mam 16 i też wyglądam na 12, 13.. teraz mam iśc do liceum... i szczerze to się boje... powiedzą, ej sory podstawówka 3 budynki dalej :(:(.. mam mega kompleksy z tego powodu...

Gość ghghhggfhgfhf
Ja mam 18. W pierwszej klasie liceum podobno wyglądałam na podstawówkę :P Teraz już dają mi 14, 15 - i tak nieźle

Gość palonakawa
Taaa... znam to :) Mam 23 lata a do tej pory alkoholu w sklepach bez dowodu mi nie chcę sprzedawać. Z rok temu byłam u lekarza w przychodni, a że była kolejka to wyszłam przed budynek na fajkę. Po drugiej stronie ulicy jest gimnazjum, które zresztą sama kończyłam kilka lat temu. No i palę sobie tę fajkę a wtedy zaczepiła mnie taka pani sprzątaczka ze szkoły (pamiętam ją) i z mordą na mnie, że zaraz do dyrektora pójdzie i bede miała duże kłopoty, że uciekam ze szkoły i jestem taka bezczelna że palę jeszcze przed szkołą papierosy....:/.. ręce mi opadły. Jak zaczęłam tłumaczyć, że jestem pełnoletnia i mnie chyba z kimś pomyliła to zostałam wyzwana od gówniarza i pani wyrwała mi fajke z ręki i popchnęła mnie w strone szkoły, co znaczyło , że mam sp...dalać jak najszybciej na lekcje z których uciekłam.... I co wy na to ?

Gość a ja na tooooooooooooooo
zacznij sie ubierac jak kobieta, a nie dziewczynka, to Cie nikt nie pomyli

Gość mama 5 miesięcznego synka
Mam skończone 24 lata a nadal mi dowód sprawdzają mimo że staram się ubierać kobieco. Denerwuje mnie to i mówię pani ja mam męża i dwójkę dzieci i nadchodzi mój mąż do kasy pan jest z tą panią tak to moja żona. Sprzedawczyni przeprasza. Najlepiej jak biorę ze sobą moją 3,5 letnią córeczkę i kupuję piwo dla męża to wtedy nikt mnie nie sprawdza bo córka mówi mamo kupisz mi... a jak karmię synka w na ławce to ludzie się przyglądają ciekawe co sobie myślą

Gość oloao
ja też mam 18 ,a wszyscy mi dawali góra 16 :) miałam włosy tak mniej więcej do talii, teraz obcięłam je na tzw. boba i wszyscy mi dają 25 lat :D