Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niewielka

Wesele na czarno?

Polecane posty

Czy w czarnej sukience można na wesele?? Nie miałam w planach kupować czarnej sukienki, ale jakoś nie było nic ciekawego i ta mi się spodobała, nie wiem teraz co zrobić, bo ta na pewno na coś się przyda, mogę dać jeszcze coś uszyć, ale jeśli nie będzie trzeba to po co? Ta sukienka ma też drobne srebrne wzorki, wiec jak myslicie jakie wziąść dodatki raczej srebrne jak już nie, a nie jakieś kolorowe??

Gość
nie powinno się w czarnej no ale jak nie masz nic innego to obleci :)

ło jezu, w bialej sie nie powinno bo to panny mlodej kolor. ale w czarnej? moja siora byla na moim w czarnej sukience i spoko.

Nie no nie ze nie mam bo moge dac uczyc, ale ta czarna kurde podoba mi sie no i ladnie lezy:-)

Gość absurdystan
jak ja byłam na weselu, to dużo osób w czerni przyszło, więc nie widzę w tym nic złego.

Gość Panienka Vitaminka
w czarnej na ślub? jak ładnie leży, ale jak leży na tobie jak brodce..:O to na miejscu młodej pary powyrzucałabym takich gości z wesela, jak nie umieją dobrac stroju do okzji.. krata.. czerwone buty..:O czarne kiecki i panzokcie jak siostra wampira:O

Gość
czarny to kolor żałobny :) ja wiem że niewiele osób orientuje się że nie jest to kolor na taką okazję jak ślub i stąd fala czarnych kiecek na weselach - na wieczór to jeszcze jakoś wygląda ale w kościele beznadziejnie - no chyba że sukienka nie jest jednolicie czarna i do tego jasny żakiet

\"to na miejscu młodej pary powyrzucałabym takich gości z wesela, jak nie umieją dobrac stroju do okzji..\" więc niech młoda para na zaproszeniu napisze czego sobie życzy, a nie ma pretensje, bo ktoś miał paznokcie jak u wampira i czerwone buty. co do tematu, czarny kojarzy mi się z żałobą, ale jeśli są do tego jakieś jaśniejsze dodatki, to nie widzę problemu.

No ja już widziałam w czarnych, ale nie wiem czy to tak wypada... nom i muszę się zastanowić. a jest czarna cała tylko ma srebrne wzorki, Mierzyłam tez taką jakby szarą ale to juz mi się całkiem taka smutna wydała....

czarna jest ok tylko wez do niej jakies bkyszczace dodatki. ej a czemu sie nam kazali ubierac na rozpoczecia roku szkolnego na czarno bialo? dwa kolory żałobne!!!!!!!! :D buhahhahaha

Gość Jupijej
To elegancki kolor,ja nie widze nic złego w tym,by iść w czarnej sukience na wesele

Gość
mi wszystko jedno nagagam wam czy jak Ci tam... po prostu znam zasady ślubnego savoir vivre'u a Ty nie :D

Gość
:o poniżej pewnego poziomu nie rozmawiam, zostajesz oficjalną królową tego topiku

jak naprawde nie mozesz znalezc nic innego to kup jasne dodatki, moze nawet jakis pasek bedzie pasowal do sukienki i zakiet jasny hmmm no ale zawsze lepiej w innym kolorze niz czarny:)