Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość umpa umpa pa ra ra

doda. co o niej myslicie?

Polecane posty

Gość umpa umpa pa ra ra

j.w.

że jest pusta:o a reszte niecenzuralnych słów zostawie dla siebie ;)

Gość pimkee
mowcie co chcecie ale doda jest zajebista. uwielbiam ją. malo tak elokwentnych gwiazd w polskim szołbiznesie

Gość
nic dobrego - poza tym że jest ładna choć "robi się" na szmatę

lubie ja, moglabym sie z nia zakumplowac; ubiera sie tandetnie, teksty wioekszosci piosenek ma glupawe, uwazam ja za inteligentna i fajna babke :P

ja uwazam ze jest łądna. Jej piosenki tez mi sie podobaja chodz nie uwazam ja za jakas specialna osobe Jest przecietna

Gość że znalazła sobie niszę na
rynku- nieskomplikowanej, skandalizującej piosenkareczki, z jednej strony brawo za dostrzeżenie tego braku na Polskim rynku, z drugiej strony kto chciałby zarabiać pieniądze robiąc z siebie coś takiego :O

Gość fdgfhfgjgh
ze jest mądra i da sobie rade w zyciu...

doda mi sie kojarzy jako polski odpowiednik Paris Hilton, ladna ale przereklamowana dennie plytka doopa, w dodatku fatalnie spiewa 🖐️

Turqoise - "moglabym sie z nia zakumplowac"... któryś topic widzę coś związanego z dodą, a Ty cały czas ten sam tekst walisz na ścianę.. :classic_cool: i to mi się podoba... "mogłabyś się z nia zakumplowac".. i tyle w tym temacie..

no, bo? to najbardziej oddaje moje zdanie o niej :) am wymyslac inne talkesty na kazdy topik.?

uwielbiam Dodę, za jej śliczne piosenki, za to jest śliczną blondynką, podobną do mojej żony

Gość do bardzo miły blondyn
no nie masz cytat z twardowskiego w stopce, a takie płytkie poglądy :O "śliczna blondynak"- ta zmalowana, zjarana, tleniona wywłoka świecąca wszędzie gołą dupą? i jeszcze ten jej głupkowaty rechot :O nie pozostaje nic innego do napisania..... współczuję, gustu i żony.....

gadaj sobie co chcesz, Doda, jest śliczna, bardzo ją lubię, a gusty są różne, a imaż estradowy, jest tylko jej grą, który ma na celu uzyskanie efektu takiego jaki Ona chce, ma talent i ładny głos , a że to powoduję zazdrość to już problem zazdrośników.....pomarańczo niemiła

Gość do bardzo miły blondyn
moze i to jest zamierzony efekt- ale jest fatalny.... robi z siebie szmatę dla kasy- zero honoru, szacunku do swojego ciała itd