Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amarantka

Czy mokre włosy działają na facetów?

Polecane posty

Gość a co masz na myśli
?

Gość amarantka
Po prostu. Zaraz po umyciu, jeszcze nie wysuszone.

Ale moment, te włosy na głowie? Takie mokre, nie uczesane, nie ufarbowane, bez trwałem? Takie zupełnie naturalne? Nie... :P

Gość amarantka
Naturalne, uczesane, ale mokre. W lecie można po kąpieli po prostu nie suszyć ich, tylko wyjść z takimi.

Gość amarantka
Ech, widzę, że fantazja niektórych nie zna granic.

Gość asdewfdcswcfxdsf
Ej, moj facet uwielbia,gdy mam mokre wlosy, wygladam wtedy naturalnie...on uwielbia taki widok:)

Gość asdewfdcswcfxdsf
a i jeszcze jest zdania,ze dziewczyna ladna i pociagajaca to taka, ktora jest ladna zawsze-nie tylko z makijazem:)

Gość Oblech
Mokre włosy są naturalne??? Naturalne włosy to włosy suche, tak działa natura, w innym prrzypadku nie schłyby w ogóle. :P

Gość asdewfdcswcfxdsf
Chodzi o to,jak kobieta wyjdzie z kapieli, bez makijazu z mokrymi wlosami- chodzi o widok, ktory laski zawsze ukrywaja przed chlopakami, wolimy byc zawsze wymalowane, uczesane...mojego mokre wlosy jaraja...

Gość Oblech
Mokre wlosy się nie jarają :classic_cool: Dopiero jak przeschną to można spróbować podpalić

To twój chłopak chyba jest wyjątkiem :P Ja nigdy nie słyszałam, żeby kogoś jarały mokre włosy.... A sama nie lubię się nawet miętosić z mokrymi włosami bo takie, mokre i zimne... A ja zawsze wyglądam naturalnie, nie tylko jak wychodzę spod prysznica :D

Gość Mejson.Storm
To w zaleznosci jest... w zaleznosci czy jestes zaniedbanym kopciuszkiem, ktory po wysuszeniu (sie) pokazuje swoje prawdziwe walory, czy moze jednak krolewna makijazu, ktora po wyjsciu z kapieli wyglada jak typowy sredniowieczny BAZYL (sic!)

Gość Mariuszzzzzz
Mnie bardzo podniecają mokre włosy mojego chłopaka Zbyszka, ma takie długie, prawie do pasa . W piątek będziemy się ruchać Kochany ! ! ! ❤️

Gość suche włosy
a to wszystko przez kobiety bo zrzucają z siebie dużo kilogramów ciuchów eksponując delikatne, prawie nagie ciała na facetów to działa Kobiety są aha aha, gorące aha aha Kobiety są heeej Kobiety są acha aha, gorące aha aha Kobiety są heeej hooo