Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajaca ona1

Polki czy kobiety ze wschodu?

Polecane posty

Gość pytajaca ona1

Czytalam wlasnie niedawno jakis artykul o malzenstwach mieszanych typu Polak i Ukrainka (czy Rosjanka badz Bialorusinka). Z tego artykulu wynikalo, ze my Polki jestesmy beznadziejne, a ze slowianki wschodnie jakies cudowne, nadzwyczajne. Troche sie obuzylam, bo pisal to chyba jakis facet, ktorego ambicja Polek oniesmiela. Caly czas podkreslal, ze tamte babki sa lepsze. Czy wy tez ta myslicie? To pewnie odzew na to, ze Polki wybieraja facetow zza wschodniej granicy... Swoja droga calkiem niedawno jeden mlody ukrainiec podrywal mnie, czyzby zndzily mu sie rodaczki??

Gość Jarek nie pisz na pomaranczowo

Gość pytajaca ona1
nie jestem Jarkiem tylko mloda Polka, ktora zastanawia opisany watek

Gość a świstak siedzi i zawija

Jasne nawet naukowo udowodniono ze wyższość jednych ludzi zależy od miejsca urodzenia i wychowania.

Gość pytajaca ona1
Mnie irytuje po prostu to jak ktos zachwyca sie uroda kobiet jakiegos narodu. Kiedys tez mi sie zdawalo, ze Polki sa najpiekniejsze, ale teraz wiem, ze wszedzie sa piekne i brzydkie kobiety. Nie bardzo lubie ukrainek, bo za uszy mi kilka juz zalazlo i denerwuje mnie, ze ktos uwaza je za najwspanialsze nawet nie zdajac sobie sprawy jakie wyrachowane potrafia byc.