Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ten topik NIE jest prowokacją

Najpiękniejszy kolor oczu to NIEBIESKI - zakochani proszę nie pisać...

Polecane posty

Gość ten topik NIE jest prowokacją

...w tym topiku, bo Wam to się będzie podobał zawsze taki kolor, jaki ma Wasza druga połówka. Ja jestem singiel i stwierdzam obiektywnie (bo mam oczęta piwne), że najpiękniejszym kolorem oczu jest kolor niebieski! Pasuje i blondynce (praktycznie każda PRAWDZIWA blondynka (nie farbowana) ma niebieskie oczka) i czarnulce również. Oczka niebieskie są najśliczniejsze ze wszystkich oczkuff i myślę, że się ze mną zgodzicie. Zapraszam do dyskusji :)🖐️

Gość hmhhmhmhmhmmmm..
moj twierdzi ze zielony bo koci :(

tak zgadzam się w 100 % ale obiektywna nie jestem bo sama taki posiadam :) właściwie to szaro- niebieskie lub jak kto woli jasno niebieskie :p ok koniec tych zachwytów... a i podobają mi się jeszcze ciemno brązowe oczy wpadające w czerń ehhh posiadacze/posiadaczki takowych wyglądają zjawiskowo :)

Zacznijmy od tego, że czysto niebieskie oczy to mogą być tylko dzięki soczewkom. Naturalne zawsze wpadają w szary. I są za jasne. Najładniejsze są bardzo ciemne, sama o takich marzę... A mam jakieś szaro-zielono-brązowe, nawet nie wiedziałam, jaki kolor do dowodu podać...

Gość ja kocham zielone oczy
moja dziewczyna takie ma:)

\"desiree83 (desiree83@op.pl) Zacznijmy od tego, że czysto niebieskie oczy to mogą być tylko dzięki soczewkom. \" ale glupota.. znam sporo osob z czysciutko niebieskimi oczyma, np moja mama.. nie wpadaja ani w szary ani zielony czy inny.. sa idealnie niebieskie :)

Mnie się podobają bo cała nasza rodzinka takie ma:) Ja, synuś i jego tata:D

Gość ja mam zielone oczy ale
nie widze w nich nic specjalnego, wolalabym miec ciemnobrazowe

ja mam bardzo ciemno brazowe niemal czarne i mi sie podobaja, ale w zasadzie niebieskie tez mi sie podobaja, i zielone i piwne...

Gość ja mam zielone oczy ale
w ogole wiecie co, zazdrosze mojemu bratu rzes :D, ma takie piekne i dlugie, moje juz nie sa tak okazale :(

Gość Vella duo
niebieskie oczy są piękne PIĘKNE PIĘKNE PIĘKNE PIĘKNE PIĘKNE PIĘKNE PIĘKNE Ja takie mam i ludzie którzy je mają są objawem cudu natury niebieskie otchłań ocean głębia miłość niebo raj młodość słońce radość uśmiech spojrzenie czarujące przyciągające elektryzujące zapada w pamięć wbija się w umysł latają motylki anielskie niewinne ufne kojące :-D :-D :-D

Gość i właśnie powyższy post jest
najlepszym podsumowaniem niebieskich oczek ;-):D

a ja mam niebieskie oczy i uważam, że takie generalizowanie jest co najmniej głupie. każdemu pasuje inny kolor oczu. i każdy z kolorów może być ładny u innej osoby. a jakieś stwierdzenia, że tylko jeden odcień może być w porządku są śmieszne.

zgadzam sie, pieknie wygladają zwlaszcza ciemnoniebieskie oczy w polaczeniu z ciemnymi wlosami. Cuuuudne. Ja sama mam brazowo zielone, przy duzym rozproszeniu swiatła.... miodowe/złote.

Gość ankietka ...
Prawda jest taka, że nie najważniejszy jest sam kolor .. Tylko całe oko ... oczy jak są wyraźne i duże ... to są ładne .. np. wyblakłe niebieskie są ohydne ... Ja jestem właścicielką dużych prawie czarnych oczu ... i faceci szaleją ... Potrafią nawet zawracać autami, aby jeszcze raz spojrzeć na mnie ... Bywa, że faceci spuszczają wzrok po spojrzeniu w moje oczy, bo boją się, że za dużo wyczytam .. :D Mam podobno diabelskie oczy ... kuszące .. :P

Gość ankietka ...
Prawda jest też taka, że czarna maskara jest powszechna ... a ma ona na celu przyciemnienie oka, dodania mu wyrazistości ... ogólnie przecież też przyciemnienia oka ... Niebieskie maskary były tylko chwilowo i raczej się do nich nie wraca ... Dodam, że przy niebieskich oczach, taka bardzo ciemna maskara nie wygląda naturalnie, a jednak każda ją stosuje .. Jakie wnioski? A takie, że raczej każda chce mieć bardziej wyraźne niź ma ... :P I ogólnie ciemniejsze niź ma ...

Gość ankietka ...
Poza tym, autorze pomyśl chwile, co to obiektywizm ... Bo upodobania to nie obiektywizm ..

Gość kiciaczek007
zgadzam sie!!! ja mam bardzo intensywny odcien niebieskiego zawsze mi to wszyscy mowią jakie mas liczne oczy!!!