Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justyna36

na Naszej-klasie znalazł mnie mój brat

Polecane posty

Gość justyna36

zapytał czy moim ojcem jest taki a taki , podał parę faktów i się zgodzało. Na początku euforia, super nam sie piało- nie wiem dlaczego ale jakoś oszaleliśmy. Teraz mnie wkurwia nie mam jak suię od niego odczepić. Pomocy!!

Gość no i okey
tak to jest jak myślicie że można na skróty:-) on w twoich oczach jawił się jako ktoś nadzwyczajny a okazał sie zwyczajny jak każdy. Takie odgrzewanki są do duuupy ale abyś się przekonała potrzebujesz czasu bo na razie zrobiłaś z niego świetego. Ale jak widzę juz ci klapki z oczu odpadają

Gość no cóż....
jak go nie było tyle lat w twoim życiu to niech się buja..znajdz sposób, obraź go albo powiedz aby się bujał. Moja koleżanka ma taką samą akcję ale u nich już po drugim spotkaniu wyszło że to inna grupa krwi mimo ze ta sama. Pojebana ta n-k

"justyna36 zapytał czy moim ojcem jest taki a taki , podał parę faktów i się zgodzało. Na początku euforia, super nam sie piało- nie wiem dlaczego ale jakoś oszaleliśmy. Teraz mnie wk**wia nie mam jak suię od niego odczepić. Pomocy!! " Widać sama nie wiesz czego chcesz:P.

Gość a mnie odnalazła siostra
hmmm, chyba sie cieszę