Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aleksanddraa

czy to normalne jestt?mój chłopak wymyśla mi kary

Polecane posty

Gość chlopak powininen
kontrolowac swoja dziewczyne! bardzo sluszna postawa, pare klapsow lub pasow jesli cos przeskrobiesz na pewno ci nie zaszkodzi!

A ja najbardziej zawsze uwielbiam takie wywody: pije i pali to od razu meneliczka. No jasne, że meneliczka, powiem Wam więcej sama się przyznam do bycia menelem. "Panie starsze i umoralniające" mam jeszcze pół wódki w torebce, może już na odwyk powinnam iść? Bo jestem w tym samym wieku, co ona ;) Paliłam ostatnio kilka dni temu, a alkohol średnio raz w tygodniu: wino albo piwo albo wódka albo jeszcze coś innego. I może zanim piszecie takie rzeczy "Panie starsze i umoralniające" zanim zaczniecie wydawać sądy to popatrzcie się na siebie. Już? Facet starszy o 9 lat? Nic strasznego, po koleżance, która obecnie spotyka się z 40 latkiem już nic mnie nie zdziwi. Cholera ja to w końcu wyjdę na patologię i to totalną. Piję, palę i jeszcze mam takie koleżanki. Wiem, już mnie skreśliłyście. A wracając do tematu to może jakoś postaraj się z nim o tym porozmawiać? Aczkolwiek jak to nie przyniesie jakiegoś efektu, a Tobie ta sytuacja przeszkadza to daj sobie święty spokój. Znajdziesz inne szczęście, które nie będzie wymyślało Ci kar. Dla mnie to w ogóle jakieś chore jest, za kogo on się ma do cholery?