summer_song 60 Napisano 4 godziny temu (edytowany) pondro xD Edytowano 4 godziny temu przez summer_song Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emerabe 12 Napisano 4 godziny temu gaja za toba placze pyta sie gdzie byczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
summer_song 60 Napisano 4 godziny temu piosenka kojarzy sie z letnim wieczorem i beztroska xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
summer_song 60 Napisano 4 godziny temu wyjeeeane xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emerabe 12 Napisano 4 godziny temu I slusznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 80 Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, summer_song napisał: wyjeeeane xD A ty co nie tankujesz w święta? xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emerabe 12 Napisano 2 godziny temu Klaudiusz jest byle kim wiec.i seeks z byle kim to normalne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 24 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Emerabe napisał: Klaudiusz jest byle kim wiec.i seeks z byle kim to normalne Jak dla mnie to galerianka z aspergerem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emerabe 12 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Lubię banany napisał: Jak dla mnie to galerianka z aspergerem Nom, i niewiadomo co w sobie miala i kogo, fuj w ogole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 80 Napisano 2 godziny temu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 24 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Emerabe napisał: Nom, i niewiadomo co w sobie miala i kogo, fuj w ogole Jak galerianka to miała w sobie całą tablice mendelejewa xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emerabe 12 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Lubię banany napisał: Jak galerianka to miała w sobie całą tablice mendelejewa xD Haha xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emerabe 12 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Ja prdl nie wiem co to za nowotwor ze tymi filmikami wrzucaja i piosenki i to ma byc jakas forma rozmowy, ja nigdy chyba w nic nie kliknalem Edytowano 2 godziny temu przez Emerabe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 80 Napisano 2 godziny temu Rozumiemy się bez słów hm xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
997 ten numer to kłopoty 14 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Emerabe napisał: Ja prdl nie wiem co to za nowotwor ze tymi filmikami wrzucaja i piosenki i to ma byc jakas forma rozmowy, ja nigdy chyba w nic nie kliknalem Lepsze piosenki niż rozmowa z monotematycznym niedorozwojem o tym, że idzie popływać w bajorze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emerabe 12 Napisano 2 godziny temu Jak bede.chcial sobie posluchac muzyki to sobie odpale wieze i 6 glosnikow a nie jakies jutube jak bieda i tumany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 80 Napisano 2 godziny temu "Dobra dziewczynka" powiedział Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emerabe 12 Napisano 2 godziny temu Ale bieda spadam z tematu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 80 Napisano 2 godziny temu Poszedł? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 80 Napisano 2 godziny temu O tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 80 Napisano 2 godziny temu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emerabe 12 Napisano 1 godzinę temu Do spania sraudiusz bo do pracy rano nie wstaniesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 80 Napisano 1 godzinę temu XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 80 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Emerabe napisał: Do spania sraudiusz bo do pracy rano nie wstaniesz Nie mogę bo moi kochani koledzy jeszcze nie idą, ale ty już idź, papa. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emerabe 12 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, NyxN1ght napisał: Nie mogę bo moi kochani koledzy jeszcze nie idą, ale ty już idź, papa. Pojde kiedy bede.chcial, a nie kiedy ty mi powiesz xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 80 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Emerabe napisał: Pojde kiedy bede.chcial, a nie kiedy ty mi powiesz xD Gdybym chciała to byś poszedł, bo jesteś uległy, ale nie kręci mnie zabawa z tobą bo wolę dominujących panów xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emerabe 12 Napisano 1 godzinę temu Koledzy kochsni ktorym robisz lodziki za darmo, bo po przyjacielsku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emerabe 12 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 1 minutę temu, NyxN1ght napisał: Gdybym chciała to byś poszedł, bo jesteś uległy, ale nie kręci mnie zabawa z tobą bo wolę dominujących panów xD Jedyne co bys mogla zrobic to sie zeesrac po wczorajszym sniadaniu wielkanocnym Edytowano 1 godzinę temu przez Emerabe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dumb 16 Napisano 1 godzinę temu Filip wez idz wymasuj wspollokatora bo go plecki bolą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach