Emerabe 12 Napisano 14 minut temu Za duzo sie.od niej zlych tekstow.naczytalem i podszywy pod.libed, sorki, dla mnie moze spadac na drzewo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 80 Napisano 14 minut temu Coś smutnego się stało niedawno, ale na razie nie mogę powiedzieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 24 Napisano 13 minut temu 1 minutę temu, Emerabe napisał: Moze jakbym cos.przycpal i sie.najeebal to moze bym ja kochal,.ale jakbym wytrrmzezwial to o ja prdl masakra xD Sorki ale nie bylem trzezwy xD Masz dziwne jazdy czasami ale przynajmniej na trzezwo byś klaudiusza nie chciał xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emerabe 12 Napisano 13 minut temu Ciagle.sie.cos.smutnego dzieje i co? Co ty pieerdolisz, nacpalas sie.czy co? Myslisz.ze mnie w ogole.to interesuje? Idz.spac juz.albo uczyc sie na egzaminy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dumb 16 Napisano 12 minut temu Klaudia a czego sie musisz uczyc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emerabe 12 Napisano 12 minut temu 1 minutę temu, Lubię banany napisał: Masz dziwne jazdy czasami ale przynajmniej na trzezwo byś klaudiusza nie chciał xD No bo ja jestem dziwny, ale nie po tych tekstach co mi klaudiusz zapodawala, dlatego nie mogr jej pokochac, bo znowu zacznie byc chamska.a.mnie bedzie.bolalo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emerabe 12 Napisano 11 minut temu No ja niestetu tuman 50 iq nie ucze sie nie.pracuje ale przynajmniej nic nie.musze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 24 Napisano 9 minut temu 2 minuty temu, Dumb napisał: Klaudia a czego sie musisz uczyc? Zgaduję że do matury xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dumb 16 Napisano 9 minut temu no ja nie umiem wyglaszac przemowien publicznych ale konkretne informacje co potrzeba w danej sytuacji znajde wiec jescze nie ma alzheimera, to tez nieraz wystarczy tak mysle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emerabe 12 Napisano 9 minut temu Mnie jak boli to pisze klaudiuszowi zeby zdychala na raka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emerabe 12 Napisano 8 minut temu 1 minutę temu, Dumb napisał: no ja nie umiem wyglaszac przemowien publicznych ale konkretne informacje co potrzeba w danej sytuacji znajde wiec jescze nie ma alzheimera, to tez nieraz wystarczy tak mysle No ja moglbym sie uczyc np o serwerach czy programowac albo muzyki to ja gnije na forum dla bab i czuje sie jak 14 latek, a ja mam 30 na karku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emerabe 12 Napisano 7 minut temu W sumie.to gdybym mial ukochana ze nie spie samotnie.to nie.wiem czy tyle.bym w internecie.siedzial,.pewno przestalnym pisac z kobitami w necie, chyba ze e-kolezanki to jesscze ujdzie ale.wolalbym co innego robic, ale ja moge przeciez w kazdej chwili wylaczyc neta i cos.robic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 24 Napisano 4 minuty temu 4 minuty temu, Dumb napisał: no ja nie umiem wyglaszac przemowien publicznych ale konkretne informacje co potrzeba w danej sytuacji znajde wiec jescze nie ma alzheimera, to tez nieraz wystarczy tak mysle Alzheimer to za kilkadziesiąt lat cię czeka, spokojnie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dumb 16 Napisano 3 minuty temu ja bym chciala z typem pojechac do Tybetu czy jakiegos Myanmaru i tam chodzic zeby lubil takie tripy bo sama sie boje a tak to w sumie az tak nie potrzeba typa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dumb 16 Napisano przed chwilą mialam kolege co chcial jechac ze mna w gory, fajnie fajnie szkoda ze mial laske i do mnie sie dobieral bo ja nie lubie takich sytuacji ale wlasnie typ sie nadaje do tego zeby z nim lazic po gorach czy na rowerach se jezdzic z nim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 24 Napisano przed chwilą 7 minut temu, Emerabe napisał: No ja moglbym sie uczyc np o serwerach czy programowac albo muzyki to ja gnije na forum dla bab i czuje sie jak 14 latek, a ja mam 30 na karku Przynajmniej masz świadomość tego xD może dokształcaj się dalej z linuxa, programowania też możesz spróbować od pascala itd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach