Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
summer_song

xDD

Polecane posty

Za duzo sie.od niej zlych tekstow.naczytalem i podszywy pod.libed, sorki, dla mnie moze spadac na drzewo 

Coś smutnego się stało niedawno, ale na razie nie mogę powiedzieć.

1 minutę temu, Emerabe napisał:

Moze jakbym cos.przycpal i sie.najeebal to moze bym ja kochal,.ale jakbym wytrrmzezwial to o ja prdl masakra xD

Sorki ale nie bylem trzezwy xD

Masz dziwne jazdy czasami ale przynajmniej  na trzezwo byś klaudiusza nie chciał xD

Ciagle.sie.cos.smutnego dzieje i co? Co ty pieerdolisz, nacpalas sie.czy co? Myslisz.ze mnie w ogole.to interesuje? 

Idz.spac juz.albo uczyc sie na egzaminy 🤣🤣

Klaudia a czego sie musisz uczyc?

1 minutę temu, Lubię banany napisał:

Masz dziwne jazdy czasami ale przynajmniej  na trzezwo byś klaudiusza nie chciał xD

No bo ja jestem dziwny, ale nie po tych tekstach co mi klaudiusz zapodawala, dlatego nie mogr jej pokochac, bo znowu zacznie byc chamska.a.mnie bedzie.bolalo 

No ja niestetu tuman 50 iq nie ucze sie nie.pracuje ale przynajmniej nic nie.musze

no ja nie umiem wyglaszac przemowien publicznych ale konkretne informacje co potrzeba w danej sytuacji znajde wiec jescze nie ma alzheimera, to tez nieraz wystarczy tak mysle

Mnie jak boli to pisze klaudiuszowi zeby zdychala na raka

1 minutę temu, Dumb napisał:

no ja nie umiem wyglaszac przemowien publicznych ale konkretne informacje co potrzeba w danej sytuacji znajde wiec jescze nie ma alzheimera, to tez nieraz wystarczy tak mysle

No ja moglbym sie uczyc np o serwerach czy programowac albo muzyki to ja gnije na forum dla bab i czuje sie jak 14 latek, a ja mam 30 na karku 

W sumie.to gdybym mial ukochana ze nie spie samotnie.to nie.wiem czy tyle.bym w internecie.siedzial,.pewno przestalnym pisac z kobitami w necie, chyba ze e-kolezanki to jesscze ujdzie ale.wolalbym co innego robic, ale ja moge przeciez w kazdej chwili wylaczyc neta i cos.robic 

4 minuty temu, Dumb napisał:

Alzheimer to za kilkadziesiąt  lat cię czeka, spokojnie...

ja bym chciala z typem pojechac do Tybetu czy jakiegos Myanmaru i tam chodzic zeby lubil takie tripy bo sama sie boje a tak to w sumie az tak nie potrzeba typa

mialam kolege co chcial jechac ze mna w gory, fajnie fajnie szkoda ze mial laske i do mnie sie dobieral bo ja nie lubie takich sytuacji ale wlasnie typ sie nadaje do tego zeby z nim lazic po gorach czy na rowerach se jezdzic z nim

7 minut temu, Emerabe napisał:

No ja moglbym sie uczyc np o serwerach czy programowac albo muzyki to ja gnije na forum dla bab i czuje sie jak 14 latek, a ja mam 30 na karku 

Przynajmniej  masz świadomość  tego xD może dokształcaj  się  dalej z linuxa, programowania też możesz spróbować od pascala  itd

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować