Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gwiazdeczkaaaaaaa

chlopak mnie rzucił. phi! nie wie co stracil! FOTO

Polecane posty

Gość gwiazdeczkaaaaaaa
i sie pode mnei nie podszywajcie paszkwile ja wiem ze kazdy chce byc mna ale chciec nie znaczy moc dziwki ;//////////

Gość gwiazdeczkaaaaaaa
ta a twoj stary przebijal tobie blone bebenkową cieszac sie ze cie rozdziewicza rooshoffa szmato ;/

Gość hahahaahahahha
Wspanialy topik:D i okrrrropna bohaterka ;)

Gość poczyyyytajjjjjjjjj
znam cie jestes z łodzi kuzynka Pauliny:P

Gość gwiazdeczkaaaaaaa
nie jestem z zadnej wiochy jak lodz tylko z cywilizowanego miasta idiotki :/;/;/

Gość gwiazdeczkaaaaaaa
i sie nie podszywac kurwyyyyyyy dziwki napierdolone chuj wam w anusa pizdy poranne

Gość przykro mi było jak dzisiaj
Wyglądasz jak pracownica agencji towarzyskiej, koleżanko, do tego seks z 14latkami to przestępstwo. Powinnaś już spać. Przykre, jak się rodzice dziećmi nie interesują:O

Gość bękart obcego
hehehehehehe patrzac na takie dziewczyny jak ta na zdjeciu myskle sobie: warto bylo sluchac mamy warto bylo sie uczyc warto bylo rozwijac sie intelektualnie:) a moglam byc taka jak Ty... nie nie wygladasz na 14 lat wygladasz na 30 i co cieszy Cie to?? to poczekaj do 30 gdy bedziesz wygladala na 60 a Twoje rowiesnice na Twoje wnuczki... po co w tym wieku tak marnujesz swoja mloda z cala pewnoscia sliczna jeszcze skore i wlosy? i zeby nie bylo nie chce byc zlosliwa bo kazdy ma swoj gust istyl i nikt nie ma prawa tego kwestionowac ale czy styl na tania dziwke naprawde ci sie podoba czy to pomysl sciagniety z kolezanek? pytam serio

Gość gwiazdeczkaaaaaaa
nie wyglądam na żadną ranią dziwke ;//////////

Gość fujjjjjjjjjjjj
ty masz 14 lat? no zal... współczuje

Gość gwiazdeczkaaaaaaa
ja tobie ryja wspolczuje

Gość aoife
masz wielki obwisly brzuchol, jestes spalona na skwarke, masz siano w i na glowie. Na blachare jestes za brzydka, na normalna laske za glupia. Wyrosnie z ciebie tani lachociag z tipsami niestety...

Gość cipacz
nie wygladasz na 14 lat co za frajer ,jak chesz i ci smutno to ja moge sie przytulic do twych piersi

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
jestem dziewczyna i uwazam ze ona jest ladna co wy chcecie od niej;]fakt ze za inteligentna chyba nie jest wnisokuje to po tym co pisze albo poprostu sie wkurzyla i wcale nie jest jakos starsznie wymalowana i w ogole widzialam duuzo gorsze dziewczyny a ona jest ladna:) przypomina mi torche takie dziewczyny z amerykixD:P ej a wstaw tu zdjecie tego chlopaka zobaczymy jaki on mial ryjxd?

Gość gwiazdeczkaaaaaaa
czipacz jedyny normalny :*:*:*:*:*:*:*:*

Gość cipacz
dzieki,bo ja bym cie chyba nigdy nie zostawil bo juz taki jestem

Gość cipacz
zamilcz ,jestes niegodna by tak pisac

Gość kiciaczek007
moze brzydka nie jestes ale wygladasz na 30 lat strasznie sie postarzasz tym mocnym makijarzem i styleum ubioru, obczajcie ją na fotce pod zdjeciem jest napisany nik.. ja sama mam 21 lat a nikotrzy daja mi gimnazjum :P kiedys strasznie mi to przeszkadzalo ale teraz sie ciesze ze wygladam młodo,, nie to ze jestem jakas mala i cos mam 170 cm wzorstu 55 kg , rowniez sie amluje ale nie tak jaK TY.

Gość gwiazdeczkaaaaaaa
nagadam Wam to twoja dupa jest warta tyle co nic, wiec idz ja dalej dawac za gar zupy cipacz :*:*:*:*:*:* zdjecia tego glupka nie dam bo sie boje ze moze to zobaczyc :(

14 lat to dziecko jest, co wy pieprzycie. ona powinna co najwyzej blyszczyk bezbarwny stosowac i za nauke sie wziac bo skonczy jako dziwka. proste i logiczne.

Gość gwiazdeczkaaaaaaa
ohhohoho ale mi dowalilas hahahhaha

Gość kiciaczek007
nie ma o co byc zazdrosnym :)

to chyba jakaś prowokacja.... nie wierze , że masz 14 lat bo wyglądasz na 30 baa 30-dziestka zmęczona życiem :o sądząc po twoich wypowiedziach chyba nadmiar stukania ci zaszkodził :) jedno zdjęcie to za mało- pokaż cały profil na fotce to może zmienię zdanie :)

Gość VB
Dziewczyno, wcale nie jesteś taka piękna. Na dodatek głupia jak but :D