Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xyzed

Nic tak życia nie ..

Polecane posty

Żono no jeśli lubisz i chcesz mieć odpowiednią jakość to chyba sama ją ubijasz ? :D:D:D ;)

Gość wieszcz narodowy
chcesz mieć zęby jak kryształy codzień posśij mojej pały

Nie wiedziałam Iksie, że jestes przeciwny innym opcjom seksualnym :P Koteczku. Nie daję swoich fot, bo boję się, aby mój wygląd nie przeraził Was :D Po prostu dbam o WAs :D

Zwyczajna to już wiesz:D:D:D Ogólnie mnie to mało obchodzi ale nie lubię jak mi takie to to w drogę wchodzi :P:D:classic_cool:

RANY!!!!!!! Chuda ty także?????????:O A co salucik na to? :P:D

jedyny trójkącik ,który uznaję to ja ,ten on ;) no i ta ona :D:D:D:classic_cool:

:D:D:D:D a ja odniosłem się tylko do instytucji trójkącika :D:D:D:D:D

Zwyczajna nie rozumię Twojej radości :P Blondynka zawsze zostanie blondynką nawet jeśli przefarbuje się na rudo :D:D:D:D:D :classic_cool:

Jak zwykle :P :D Poza tym lubię :P A niektórych to szczególnie:D:D:D

Czyli ze smutkiem muszę jednak stwierdzić,że nie nadajesz się na upiększacz :O :P A może chciałaś kiedyś zostać zakonnicą? :D:D:D:D

Iksusiu mój drogi. Nie pijam alkoholu tylko dlatego, że jest to mój świadomy wybór,nie dlatego,ze tak musze lub ktoś mi tak każe :) Jesli zechcę i bedzie ku temu okazja z pewnością ją wykorzystam i...sie spiję :classic_cool:

Niezwyczajna ...jeśli chodzi o fote to kokietujesz ale kobietą jesteś wiec rozumiem i nie męcze już ;) Szczupłości cudowna ..:D🖐️ jak po urlopie ? wypoczełaś ? mam nadzieje że nie :D:D:D:D ;) Cześć Wszystkim ;) i zmykam 🌻

Niezwyczajna ..kotka nie widziałaś ?:D:D:D:D;) Lepiej nie;) jeszcze będziesz ładniejsza ode mnie i umrę z rozpaczy że u Wersalecznki nie mam szans :D:D:D:D:D:D:D:D:D ;) ech..monotematyczna jestem jak widzisz :D;) ps.szukam kiecki na wesele :O nic nie ma ładnego 😭