Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xyzed

Nic tak życia nie ..

Polecane posty

:D:D:D kiedy chodzi o Wersaleczke nigdy spokojna nie jestem :D:D:D:D:D:D ;) Jako , że kobietą jesteś zapewne grzeszysz i to nie raz :D:D:D:D;) ps. http://www.fasson.pl/suknie-wieczorowe,64.html jedyna kiecka , która jeszcze ujdzie w tłumie :O jednak to nie to czego szukam :( Jeśli masz jakąś propozycje plisssssssss....podeślij mi :) już zmykam ;) 🖐️ pozdrawiam ciepło

upiększacze :D :D Kotek ja widziałam fajowe kiecki i nawet sobie kupiłam co jest nie lada wyczynem :D bo mnie ostatnio nic sie nie podobało :O I już od rana macie babskie dylematy :P która pikniejsza jest :D :D To rozstrzygne ten spór i powiem że JA :classic_cool:

Seksowna żona :D:D:D:D:D:D ja normalnie :DCiebie kofam :D:D:D:D no najpiękniejsza jesteś bezsprzecznie :classic_cool: ps. Podeślij linka :) Szczupłości ...zajechana :D:D:D ale jaka szczęśliwa ;)🖐️ Znowu nie umiem przez Was skończyć :O Już mnie nie ma ;)🖐️

Zaraz ,zaraz od rozstrzygania tego typu sporów to powinieniem i jestem ja :P :D

Zwyczajna ,kobita spita to nie kobita ino ....... Więc lepiej wychyl głębszego jakimś dobrym winkiem w moim nieskromnym towarzystwie niż byś się miała spijać :D:D:D Poza tym spita stara baba to niemiły łobrozek :D:D:D:D:D:D :classic_cool:

Zwyczajna i ty wódę traktujesz jako panaceum ????? :O Kurna zawiodłem się na Tobie :O no ale jeśli wódzia w związku szkodzi,porzuć związek o co chodzi :P:D:D:D:D :classic_cool:

Znam lepsze rozwiązanie na zapomnienie ,no ale jeśli wolisz wódę,to Twój wybór i na "zdrowie" :P :D:D:D:D:D :classic_cool: