Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KamilGKS

od soboty do soboty?czy to jest normalne?

Polecane posty

Gość KamilGKS

witam! juz pisalem tu o moich problemach ale teraz porusze inny temat...moje zycie kreci sie wokol soboty....bo w sobote jest zajebista dyskoteka...caly tydzien chodze przygnebiony zdolowany zeby odrzyc w sobote...czy wy tez tak macie?nie chce mi sie zyc dopiero w sobote czuje sie potrzebny ...tylko dyskoteka daje mi jakas radosc...najgorzej jest od niedzieli do srody...juz w czwartek jest lepiej bo blizej soboty...czy to jest normalne ze moje zycie 18 latka kreci sie wokol sobotniej imprezy?

Gość przynajmniej masz po co zyc
Ja tez zyje od soboty do soboty... Bo w sobote w koncu moge sie wyspac, a tak to wstawanie dzien w dzien o 5 rano :O Ja nie mam "dyskoteki" dla ktorej warto by bylo zyc ;)

Taaa... ja na studiach tez mialam codziennie :P Ale studia sie kiedys koncza :O :(

ja jestem studentka mam 20 lat, i nie zyje imprezami :P znudziło mi sie, w koncu ile mozna ?

Gość KamilGKS
czy ten pan nademna moglby sie nie podszywac podemnie? w dupe se wsadz to ,jem zwloki' ...no mam hobby gram w pile mecze mam w niedziele no ale to nie zmienia faktu ze moje zycie kreci sie wokol weekendu...ciagle zyje aby o piatku aby do soboty... i tak caly czas to troche meczace...taka pogon za zabawa... kiedy to przejdzie?mam 18 lat

Gość 786
tez kiedys tak mialam, tak ok23 lat ci to minie. a co jesz na tych dyskotekach?:) :P

Gość 786
ja kidys na disco byłam kazdy piatek, sobota i niedziela takie maratony :) teraz juz mnie to znudzilo, uwierz kiedys i tobie sie znudzi jak dorosniesz, wole isc do kina czy poogladac z kims fimy w domu niz disco. a z jakiego jestes miasta tobede wiedziec gdzie chodzisz:) na te dicho

hehe :) nie wiem jak Ci pomoc naprawde... mam brata o rok straszego od Ciebie ale on tak jak i ja chodzi na imprezy prawie codziennie :) a jak nie ma imprezy to jezdzi do kumpli do Tarnowa :) ja mam 15 lat i jeszcze nie spotkałam się z czymś takim :P a tak poza tym imprezy nie sa najwazniejsze :)

Gość KamilGKS
co jesz?hmmmm moze o tym to bardziej na gadu moge nawinac... P.K.P...i wszytko jasne ale tu nie chodzi o to ogolnie wszystko mnie meczy szkola dom...aby do weekendu

pociesze Cie w takim razie :) Ciesz sie tym co masz, bo w miare uplywu czasu bedzie coraz gorzej :O

Gość Wrocławianka22
Kamil, wiesz może jak dojechać z Krakowa do klubu Energy 2000?? wybieram się tam z kolezanka w piatek ;)