Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kitriuka38

Zawroty głowy i mdłości jak się schylam albo podnoszę głowę do góry?

Polecane posty

Gość kitriuka38

Od 2-ch dni jak tylko schylę głowę ( pochylając się ) albo patrzę na coś do góry to..............jakby mi się ziemia spod stóp usuwała i kręci mi się w głowie ale nie to jest najgorsze , zaraz potem strasznie mnie muli. Może ktoś miał coś takiego. Boję się że to jakiś guz w głowie .......... A w ciąży nie jestem na 1000 %

Gość moze blednika przeziebilas
;)

Gość VB
Ja też tak mam, bardzo często :( A żyję na bardzo wysokich obrotach... Może to przez zmęczenie...

Gość youit
Mam podobnie. Np zwłaszcza w godzinach porannych, przed posiłkiem, jeśli pozostaję chwilę w kuckach, a potem wstaję, to jestem bliska omdlenia. U mnie to wynika z niskiego ciśnienia.

Gość kitriuka38
No to mnie pocieszyłyście . Choć zmęczenie wykluczam , nie pracuję już 2 lata , wychowuję córkę .Zakupię w takim razie jakieś witaminki . A co to jest cu?????????????????????

Gość matiatia
cu - colitis ulcerosa - wrzodziejące zapalenie jelita grubego, nie ma czego zazdrościć :/

Gość matiatia
nie chodzi o to, że to może być cu, ale o to, że dieta przy cu jest uboga i stąd moje niedobory witamin - czyli zawroty przez niedobór witamin i mikroelementów ja mam tak, że mną trzęsie przy szybkich ruchach, uderza mi gorąco po całym ciele - miałam tak już w liceum. tracę na moment świadomość; kiedyś przeszłam tak kilka metrów...

Gość gość
A może to kręgosłup szyjny? Jakieś zwyrodnienie?

Gość gość
niedobór,magnezu,żelaza

Gość gość
ja tak mam jak autorka, ale mam tak już 14 lat, od czasu do czasu, raz w roku, raz na pół roku mam pozycyjne zawroty głowy, jak przekręcę się na drugi bok, albo położę na ten bok, albo wstanę, albo schylę, masakra miałam badana tarczycę, anemii nie mam, jestem ciągle w stresie i napięciu, teraz szczególnie, i od 3 tygodni mam znowu te zawroty, czasem trwają dzień, czasem miesiąc ale mam strasznie krzywy kręgosłup, i zwyrodnienie zapewne w szyjnym, bo uczyłam i czytałam dużo w pozycji skulonej, nie przy biureczku także jak by cos było poważnego, to zapewne już by mnie tu dawno nie było byłam z dzieckiem w szpitalu i się zaczęło, stres, napięcie itd. co najdziwniejsze, moja mam ma to samo dziedziczne? czy kręgosłupa wady dziedziczne? a może to błędnik wariuje?

Gość gość
ja tak myslę bo ja mam krzywy kręgosłup i to nieźle, wiec to obstawiam, bo tak długo z tym zyję, ze się już przyzwyczaiłam ja rodziłam dzieci przez cc to zaraz po tym też zaczęły się zawroty, trwały do 2 tygodni, odciążenie kręgosłupa i się zaczęło

Gość gość
tylko, ze ja nie mam mdłości, same zawroty

Gość gość
Tak dla poczytania, może kogoś zaciekawi, bo mnie zainteresowało: Wszystkie dolegliwości ciała fizycznego, są skutkiem braku harmonii ciał subtelnych. Jeśli często opanowuje człowieka nienawiść, smutek, żal, zazdrość i inne negatywne myśli, uczucia, czy emocje, to za każdym razem, coraz bardziej niszczy swoje ciała subtelne. Po pewnym czasie te zanieczyszczone energie, znajdujące się w ciałach subtelnych, schodzą na ciało fizyczne, poprzez różne dolegliwości. Nieprawidłowe działania, myśli, negatywne emocje i uczucia, powodują dolegliwości i tylko sam człowiek jest za nie odpowiedzialny. Duża różnorodność dolegliwości, spowodowana jest przez różne przyczyny, jakie człowiek wywoła. Inne dolegliwości odczuwa kiedy, nie może komuś wybaczyć, inne kiedy jest ciągle pełni zazdrości, a jeszcze inne kiedy na przykład. źle się odżywia. Najistotniejsze w tym wszystkim jest to, że to sam człowiek tworzy je sobie i sam jest za nie odpowiedzialny. Również i sam może się ich skutecznie pozbyć. Powinien to jednak chcieć zrobić sam. Nie jest to proste, ale do wykonania. Zaczerpnięte z bloga: http://przygoda-z-duchowoscia.blog.pl/

Gość wiolaw_74
Czesc trafilam tu przez przypadek szukam przyczyny moich dolegliwosci Mam dokladnie to co Wy od 9 lat Gdzie to ja nie bylam a co mialam zdiagnozowanego nawet nie pisze Ktoregos dnia trafilam na SOR zrobiono TK odcinaka ledzwiowego bo przestalam chodzic i tak juz poszll Teraz mam do zrobienia ponowny RMI odcinka szyjnego i EMG tez szyjnego C6i C7 i szykuja mnie do operacji te objawy to kregoslup Nie mozna wykluczyc innych przyczyn ale u mnie to wlasnie kregoslup