Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

masło maślane

biuro podróży ITAKA i wycieczki objazdowe

Polecane posty

Czy ktos z Was korzystal z ich uslug???? Planuje z koncem wrzesnia wybrac sie z mezem na jakas wycieczke krajoznawczo-poznawcza i tak sie wlasnie zastanawiam nad wyborem biura podrozy:) Z góry dziękuję za pomoc:)

byłam w maju tego roku, wcześniej było kilka osób z mojej rodziny na tej samej wycieczce - Klasyczne Włochy - powiem tak, program baardzo napięty, zobaczysz baardzo dużo, wspaniały kraj, wspaniałą mieliśmy panią pilot, super kierowców i ogolnie cały wyjazd świetnie wspominam...jeśli będziemy mieli okazję na pewno drug raz tam pojedziemy, a w przyszłym roku myślimy o kolejnej wycieczce właśnie z tym biurem:)

Wlasnie tez sie zastanawialam nad klasycznymi Wlochami:) Chodzi mi o wyjazd wlasnie taki, gdzie sie zwiedza, nie lubie lezec plackiem na plazy:P Dzieki ania:)

tu pod koniec będziesz miala dosyć zwiedzania, aczkolwiek w dniu, kiedy wracalismy do domu mój maż powiedział - "gdyby ktoś mi zaproponowal taki sam wyjazd jutro rano nie zastanawiałbym się ani minuty":)

my wyjazd zarezerwowaliśmy sobie już w styczniu i było sporo taniej, wyszło ok 1200 zł od osoby, oprócz tego zabraliśmy 500 euro i straciliśmy też troszkę zł - niewiele, ale dokładnie nie powiem ile, bo nawet tego nie policzyliśmy - stracilismy na napoje w autobusie - kierowcy sprzedają kawę, herbatę, zimne piwko;)