Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tyleilechcesz

oczyszczanie twarzy?

Polecane posty

Gość tyleilechcesz

Hej,mam pytanko chce sie wybrac na oczyszczanie twarzy,ale mam kilka pytan,do tych co byli i moga doradzic,na twarzy mam mnostwo zaskornikow sa ona niewielkie ale jesyt ich bardzo duzo,do tego mam rozszerzone pory i skora w tych miejscach mi sie tlusci czy takie oczyszczanie usowa takze zaskorniki?i czy nie podrazni mi wrazliwej skory ktora mam,z reguly czesto mi sie ona czerwieni,ale dermatolog powiedziala,ze moge isc na takie oczyszczanie,no i jeszcze obawiam sie,ze wszystko wroci mi ze zdwojona sila po krotkim czasie

Gość lalalaaa
wiesz co, powiem Ci tyle. Od dawna mam problem z tradzikeim ale rok temu wiosna moja buzka wygladala juz ladnie- zadnych krostek, ale niestety zaskorniki nadal pozostaly... Poszlam wiec do kosmetyczki na oczyszczanie twarzy. Nie wiem moze ona zle to zrobila czy moja cera po prostu tak ma, ale po jakims czasie pryszcze powrocily i to ze zdwojona sila ;( a szczegolnie na brodzie i w okolicach ust. Masakra!! mialam pelno blizn i przebarwien... dopiero po roku znow sie "wyleczylam" i teraz znow mam ladniej na buzi :) nie wiem od czego to zalezy ale jednym oczyszczanie pomaga a innym nie. Mi niestety baaardzo zaszkodzilo. Pozdrawam