Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
MONIA-MAMA

problem z zajściem w drugą ciążę

Polecane posty

No ja tez wolę synka...he he.Wiecie co wczoraj w wannie doszłam do wniosku ze kobieta w ciaży pod tak od siódmego miesiąca to jest strasznie niezgrabna w ruchach.Dbać o siebie trzeba tylko potem np w przypadku depilacji to jest po prostu wyczyn na miarę himalajów.Plusik ten że to minie i jaka nagroda czeka.Dlatego dziwię sie facetom z brzuchami wielkimi jak balon że nic z tym nie robią przecież nawet ptaszka nie zobaczą chyba ze wyznają zasadę kazdy ptaszek ma swój daszek.Ale mnie bierze za rozmyślania co...?chyba mam za dużo wolnego czasu...

NUSKA- bo chłopy to nie maja na co patrzec bo fit jak wisi to nic ładnego taki dzyndzel :D a my to se przynajmiej fryzurkę pierdyknąć mozemy hihihihi:D

Dziewczyny uciekam na godzinkę bo słońce wyszło a musze wyskoczyc zarełko kupic na obiadek :) wiec za godzinke jestem 👄

Dziewczyny..taka mała księżniczka :) Tycie sukieneczki :) Ale powiem Wam że ostatnio oglądałam koszulki na chłopca takie malutkie z materiału to też fajne :)

Teraz to mógłby być chłopak.Jako trzecia córa tak by było najlepiej...a odnośnie fryzurki to żadnymi trendami nie zabłysnę, mój był by chętny robić za fryzjera ale pewnie nic by mi tam nie zostało he he a do ginekologa chodzić trzeba a łysa nie pójdę he he

Coś zmeczona jestem...nie potrzebnie miałam emocjonującą rozmowe z Zarządem- ale nie potrafię powstrzymać emocji jak ktoś opowiada glupoty :(

Więc trochę się zmartwiłam :( bo mam wizytę dopiero na 15.06 o 13.00 to jeszcze całe 10dni:( bo gin jest na urlopie :( akurat tego 15.06 będe miała @ bo powinna mnie nawiedzić 12.06 no ale hormonki sie robi w 4dc wiec może dobrze :o Co do @ to nie wątpie by miało jej nie byc bo same wiecie jakie miałm wyniki :o kurcze troche nie wiem co robic :o czy czekac do 15.06 czy szukac innego jak myslicie ??????????

Iza- dzisiaj i taka pogoda ż e ja tez sie kiepsko czuje i jeszcze tak mnie piersi bola ż eszok normalnie :o

Własnie jest dobra przynajmiej takie ma wszędzie tez opinie wklejałam ci ja kiedyś;)

Tak mi sie wydaje że te 10 dni mnie nie zbawi bo raczej jest małe prawdopodobieństwo by wogle udało mi sie zajsc w ciażę :o I mi ta połozna mówiła ż echyba że faktycznie owulka była dopiero w 23 dc i dopiero wtedy się podniusł do góry :o sama juz nie wim co robic normalnie w czarnej dupie przysłowiowej jestem :D

Z Eviką będe gadac wieczorkiem tak się wczoraj umówiłsmy to wam napiszę oczywiscie co u niej :) bo tęskno jej do nas :)

Maam ja myslę że ta doktorka Ci wszystko wyjaśni i dobrze poprowadzi do II kreseczek :)

A jeszcze w razie czego mam umówiona ginke państwowa na 23.06 to będę mogła zobaczyc co mi powie :)

Maam a jak weselę Twojego brata - to już niedługo chyba ?

Pytała mnie sie co mi jest to jej powiedziałm to odparła eeeeeeeeeee to bedzie wszytko ok :)

Jeszcze bo wrzesień :) ale jest jeszcze obcja ż emoże grudzień bo maja tez wrazie czego sale zabukowana bo nie wiadomo jak mama młodej będzie mogła dojechać bo jest lekarzem a teraz ta swińska grypa japonie dopadła juz 680 osób choruje :(

Trochę mi sie humorek poprawił :) bo kolezanka napisała ż ewłasnie dzisiaj pokazały jej sie na 3 testach II kreski :) strasznie sie cieszę bo bardzo długo sie strali :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować