Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 aaaaaaaaaaaaa1111111

Chce wziasc do domu malutkiego kota odradzcie mi!!!!!

Polecane posty

pracuj臋 na wsi i tu wola艣nie kr贸luj膮 takie krety艅skie pogl膮dy, jakie mi przytaczasz 偶e sterylizacja to bestialstwo w kt贸rym miejscu, powiedz mi? bo ja widz臋 bestialstwo w topieniu koci膮t a nie w zabiegu sterylizacji widz臋 bestialstwo w zdychaniu kocic przy porodach, przy braku pomocy lekarskiej, przy licznych chorobach, kt贸re nie mia艂yby miejsca po steryliizacji to jest bestialstwo, a pozostawianie rozrodu kotom uwa偶am za zupe艂ny brak odpowiedzialno艣ci ich w艂ascicieli

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Kota mo偶na wykastrowa膰 jak ma 7 miesi臋cy, a wtedy jeszcze nie znaczy terenu. Jak ju偶 zacznie, to zostaje nawyk, ale podobno po kastracji nie ma tego nieprzyjemnego zapachu (pisz臋 podobno, bo tego nie jestem pewna, gdzie艣 tak tylko czyta艂am). M贸j kocurek ma 5 miesi臋cy, za 2 idzie pod n贸偶 :) Nie odradz臋 Ci, bo koty s膮 cudowne... Owszem, maj膮 te偶 swoje wady, ale co nie ma? Mi ka偶dy odradza艂 kota z prostego powodu - silna alergia. Ale nawet to mnie nie powstrzyma艂o, bo uwielbiam te zwierz臋ta.

Udost臋pnij ten post

Nie uwaznam , ze to bestialstwo ! Chodzilo mi glownie o to, ze lepiej wykastrowac kota pozniej niz wczesniej. Tyle.

Udost臋pnij ten post