Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaaaaa1111111

Chce wziasc do domu malutkiego kota odradzcie mi!!!!!

Polecane posty

pracuję na wsi i tu wolaśnie królują takie kretyńskie poglądy, jakie mi przytaczasz że sterylizacja to bestialstwo w którym miejscu, powiedz mi? bo ja widzę bestialstwo w topieniu kociąt a nie w zabiegu sterylizacji widzę bestialstwo w zdychaniu kocic przy porodach, przy braku pomocy lekarskiej, przy licznych chorobach, które nie miałyby miejsca po steryliizacji to jest bestialstwo, a pozostawianie rozrodu kotom uważam za zupełny brak odpowiedzialności ich włascicieli

Kota można wykastrować jak ma 7 miesięcy, a wtedy jeszcze nie znaczy terenu. Jak już zacznie, to zostaje nawyk, ale podobno po kastracji nie ma tego nieprzyjemnego zapachu (piszę podobno, bo tego nie jestem pewna, gdzieś tak tylko czytałam). Mój kocurek ma 5 miesięcy, za 2 idzie pod nóż :) Nie odradzę Ci, bo koty są cudowne... Owszem, mają też swoje wady, ale co nie ma? Mi każdy odradzał kota z prostego powodu - silna alergia. Ale nawet to mnie nie powstrzymało, bo uwielbiam te zwierzęta.

Nie uwaznam , ze to bestialstwo ! Chodzilo mi glownie o to, ze lepiej wykastrowac kota pozniej niz wczesniej. Tyle.