Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roslinkaaa23

czemu tak jest ze jak sie ma fajnego faceta to zaraz jest pelno bab, ktore

Polecane posty

hehe może i się kiedyś zmienię ale póki co kocham i nie wyobrażam sobie zdrady. A co przyniesie los to się okaże..

\"nie rozumiem tez dlaczego fajne porzadne ladne inteligentne dziewczyny sa same \" wg Ciebie takie sa... wg facetów, nie :D otwórz swoj umysł kobieto \"bo uważam, że większość facetów lubi się chwalić swoimi podbojami? Nie chciałbyś się pochwalić kumplom gdybyś trafił na jakąś miss polski?\" gdybyś dziewczynko widziała niektore moje byłe :D misski przy nich wysiadaja... kobieta ma sie podobac nie moim kumplom, tylko mnie... chwalenie sie jest dobre dla 18 latków

Gość Porywcza
Mnie natomiast boli co innego. Mam wrazenie, ze takie panny powabne po prostu chca cos udowodnic mnie i samym sobie...Jak wygraja na 5 minut uwage mojego faceta to tryumfuja. I nawet nie chodzi o wielkie zainteresowanie nim, tylko o to, zeby udowodnic sobie i innym, jakie sa super... Moj facet jak byl singlem to nie mial wielkiego wziecia, od kiedy jestesmy razem ma cala mase "przyjaciolek" ktore przescigaja sie w robieniu na nim wrazenia. :o

Gość Arkamanik
co za bzdura jak sie kocha to mozna zdradzac kto to qrwa wymyslil jak sie kocha to sie nie zdradza chocby przed nami stal nagi vin diesel albo britney spears(moja ulubienica:D) a jak sie zdradzi to sie odchodzi trzeba umiec nad soba panowac;]

Gość Porywcza
Arkamanik --> pogadamy o tym jeszcze raz za jakies 10 lat ;)

Gość kjuh765
jak kocha to nie zdradza i nie leci do k.. jak je nazwałaś

Jak widać tylko faceci tak do tego podchodzą... można kochać i zdradzać... żałosne stwierdzenie... widocznie popęd seksualny bierze górę nad rozumem...

Gość Arkamanik
zdania nie zmienie moze mam swoje 23 lata ale mialem juz przezycia swoje z kobietami raz wyjechalem po 2 lata zwiazku z jedna do irlandii do pracy zalawteilem prace oplacalem mieszkanie a zostawila mnie dla bogatego qresko nepalczyka i co to ma znaczyc ze ja mam teraz postepowac tak samo mam swoja dume a milosc jak jest prawdziwa i nie jest to zauroczenie lub przyzwyczajenie to nie mam zdrady a jak jest to jets koniec milosci;]

Gość Arkamanik
znaczy mieszkanie oplacalem*

"widocznie popęd seksualny bierze górę nad rozumem..." uwarzasz, że miłosc rozpatruje sie w kategoriach rozumowych? :D

"zdania nie zmienie moze mam swoje 23 lata ale mialem juz przezycia swoje z kobietami " jak mialem 23 lata to chyba tez myslalem, ze moje postanowienia sa niezłomne i wieczne :D pisze "chyba" bo szmat czasu minął od tamtych dni :D

Gość 21.07bmi
"nie rozumiem tez dlaczego fajne porzadne ladne inteligentne dziewczyny sa same " wg Ciebie takie sa... wg facetów, nie otwórz swoj umysł kobieto a zebys wiedział, że sa :O

Gość Arkamanik
Komiczne -> nie znaczy ze ja zmienie nie zamierzam sie znudzic tym zyciem bedzie super w przyszlosci:)

Gość komiczne lubie Cie czytać
Jestem kobietą,to co piszesz jest logiczne. Na podstawie Twoich postów mozna napisac poradnik dla kobiet jak poderwać faceta. Wystarczy tylko wszystko przeczytac ze zrozumieniem pozdrawiam;)

Gość Arkamanik
Komiczne tzn ze zmieniles je czy nie wiesz czy takie miales?

do przedmówczyni - dziekuje, miło mi "Komiczne tzn ze zmieniles je czy nie wiesz czy takie miales?" oczywiscie, ze pamietam i oczywiscie ze zmienilem...

Gość Arkamanik
tzn uwazasz ze kazdy je zmieni i jak za rok sie wyprowadze skoncze studia to juz wszystko mi sie odwroci i bede rznal inne babki nie moja zone i tak to bedzie wygladalo?

Gość chcaca porady
Komicze __-> jak poderwac faceta? daj pare rad:P

Gość facet.
Arkamanik--.jak Cie jakaś baba zrobi w chuja pare razy to Ci sie od razu poglądy zmienią:D

Arkamanik Jesli tak wyciągasz wnioski z moich słów, to raczej nie mamy o czym dalej dyskutowac a co do pytania "jak poderwac faceta" nie wiem - nigdy nie podrywałem :P

Gość Arkamanik
przeczytalem 2 twoje wypowiedzi wczesniej, okej przeczytam dokladnie

Gość Arkamanik
facet. -> no dlatego licze ze nie zrobi:D