Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roslinkaaa23

czemu tak jest ze jak sie ma fajnego faceta to zaraz jest pelno bab, ktore

Polecane posty

Jakbym czytała o sobie;) Mój tez po 2,5 roku wybrał inna. Poznalam jak miesiac temu, w gorach a ona caly czas:? \"Ty z nim zerwij, z takim ciotą jestes, 2,5 roku?? taka ładna dziewczyna i taka ciota\"i \"jak sie klocicie to nie ma sensu, zerwijcie\" . Poklocilismy sie, o nic w sumie. Zerwalismy. Wczoraj sie dowiedzialam ze od 2 dni sa razem.. laska bez szkoły, pracownica SOLARIUM buheh. zero ambicji. rozowa laska.

Gość a skad wiesz ze cie kochal
ja nie kocham nikogo i dymam gdy jest okazja tyle w temacie

i dodam ze mi ciezko, ale nie wroce juz do niego, nawet jakby z nią zerwał. Nie wierze ze wybrał taka tepa i pusta laske........ a ja na brak powodzenia nie narzekam, odkad zerwalismy telefony sie urywaja;) ale i tak ciezko;)

"że człowiek który jest świadomy bólu jaki może swoimi czynami zadać 2 osobie nie zdradzi" ból jest wtedy, gdy zdrada wyjdzie na jaw... kazdy zaklada, ze nie wyjdzie... :P

stosunek fiozyczny nie ma nic wspolnego z miłoscia... -----> bzdura dla wiekszosci kobiet jednak stosunek fizyczny = milosc lub jakies pokrewne uczucie typu zakochanie chocby dla facetow niestety jest tak jak wyzej napisane nie ma to nic wspolnego:O

"Nie wierze ze wybrał taka tepa i pusta laske........ " wszystkie laski, dla ktorych zostawiaj was faceci sa tępe i puste, a najczesciej jeszcze brzydsze :D:D Ps jakbys wazyla 52 kg, to by nie zdradził :P

Gość ananasek_20
a ja lubię odbijać facetów innym panienkom xD fajnie się wtedy wkurviają xD :D:D:D

Bo niektórzy ludzie myślą tylko o sobie i swoich przyjemnościach.. jak im źle w związku to niech się rozstaną a nie udają, że wszystko jest słodko, pięknie a za plecami puszczają się z innymi. Nie uważasz, że to egoistyczne, samolubne i żałosne? Jak chce innej, to niech sobie idzie w cholerę ale najpierw niech się pożegna z obecną dziewczyną a potem ląduje między nogami tej 2...

"dla wiekszosci kobiet jednak stosunek fizyczny = milosc lub jakies pokrewne uczucie typu zakochanie chocby" spoko loko - kobieta to zaradna istota i jak jej potrzeba bedzie milosci lub tez pokrewnego uczucia do obiektu zdrady, to je sobie zorganizuje w pol godziny :D:D a na dodatek, kobieta szybko wymysli sobie powod zdrady (oczywiscie zawsze jest to wina jej faceta :D ) :D a powod plus uczucie to idealne rozgrzeszenie :D

Gość serduszko na dloni
wszystkie laski, dla ktorych zostawiaj was faceci sa tępe i puste, a najczesciej jeszcze brzydsze -------> nie zawsze, ale czesto tez i tak bywa :O niestety widac faceci lubia takie ....n wiekszosc zadowala sie tandeta i idzie na latwizne:O

"Bo niektórzy ludzie myślą tylko o sobie i swoich przyjemnościach.. jak im źle w związku to niech się rozstaną " ale czemu sie rozstawac, skoro sie kogos kocha :D ile jest takich parek w ktorych babka sex uprawia na wielkanoc i boze narodzenie w nagrode dla faceta bo "ja mam małe potrzeby" a facet ją kocha... to co ma robic?

komiczne - śmiejesz się ale prawda jest taka, że niektórzy nie dorośli do poważnego związku i wolą mieć ładniutką, głupiutką, puściutką panienkę przy boku - która mogliby się kumplom pochwalić niż porządna, normalna kobietę, z która mogliby stworzyć rodzinę. Jak facet chce się wyszaleć to sobie znajduje takie głupie pindy... i wybacz mi ale znam wiele takich panienek i da się na odległość wyczuć dlaczego faceci tak naprawdę z nimi są...

"wiekszosc zadowala sie tandeta i idzie na latwizne" bo związek to ma być przyjemnosc a nie trudnizna :P

kobieta to zaradna istota i jak jej potrzeba bedzie milosci lub tez pokrewnego uczucia do obiektu zdrady, to je sobie zorganizuje w pol godziny ----> nic glupszego nie udalo Ci sie wymyslec?:O:O

Co ma zrobić? niech idzie z nią do seksuologa! zresztą takie sprawy jak dopasowanie się w sprawach łóżka, powinno się załatwiać przed ślubem a nie po...

"że niektórzy nie dorośli do poważnego związku i wolą mieć ładniutką, głupiutką, puściutką panienkę przy boku - która mogliby się kumplom pochwalić niż porządna, normalna kobietę, z która mogliby stworzyć rodzinę" zatem dobierajac sobie faceta, oceniaj jego wiernosc po kumplach :D ja moim nie zaimponowałbym żadną głupią gówniarą :P

Gość serduszko na dloni
bo związek to ma być przyjemnosc -----> zgadzam sie ale czemu z tandeta ( czyt brzydota):P

może i byś nie zaimponował ale pochwalić to pewnie byś się pochwalił, że trzymasz w łóżku takie "coś"...

"Co ma zrobić? niech idzie z nią do seksuologa!" tekst dnia... wyobraźcie sobie reakcje wiekszosci kobiet, ktora nie robi "tych świnstw" bo ma mniejsze potrzeby, na propozycje pojscia do sexuologa :D:D " zresztą takie sprawy jak dopasowanie się w sprawach łóżka, powinno się załatwiać przed ślubem a nie po..." kobiety potrafia byc bardzonamietne w zamian za obietnice obrączki :D

"gadzam sie ale czemu z tandeta" wiekszosc rywalek jest brzydka tylko w waszych oczach... kobieta nie potrafi ocenic atrakcyjnosci drugiej kobiety - tak po prostu

"może i byś nie zaimponował ale pochwalić to pewnie byś się pochwalił, że trzymasz w łóżku takie "coś"..." w ciekawym srodowisku sie obracasz...

Gość serduszko na dloni
wiekszosc rywalek jest brzydka tylko w waszych oczach... kobieta nie potrafi ocenic atrakcyjnosci drugiej kobiety - tak po prostu ---> akurat byla mojego ex byla ladna kobieta a ta obecna co tu duzo mowic .....:O:O:O:O male to ...zero kobiecosci seksapilu uroda normalna niczym sie nie wyroznia oprocz wlosow stojacych pionowo...wyglada przy nim jak corka a nie jak dziewczyna:P

powtarzam - nie potraficie oceniac czy kobieta jest atrakcyjna dla faceta... facet patrzy czy chcialby ją przeleciec, czy nie... czy potraficie pomyslec tak o kobiecie? :D

Gość serduszko na dloni
ja mysle ze wy kazda przelecicie ktora tylko nogi rozlozy:P

Ja lubie patrzec na ladne kobiety i wg mnie oceniam obiektywnie :) Zloo, obys nigdy nie musiala zmienic pogladow, tego Ci zycze, ale nie badz tak naiwna.

Gość serduszko na dloni
masz racje nie rozumiem :O nie rozumiem tez dlaczego fajne porzadne ladne inteligentne dziewczyny sa same a takie jak opisalam wyzej to nawet dobrze trafiaja ...znam odp na to pytanie :O

Gość serduszko na dloni
nie znam odp mialo byc:p

Ja potrafię ocenić czy kobieta jest atrakcyjna. Jak ma ładną buzie, ładny cyc i tyłek i już... to wystarczy. A jak jeszcze panna zrobi się na lale (tona tynku na twarzy - przy którym każda może być ładna) to już wystarczy by ją zakwalifikować do atrakcyjnej. w ciekawym środowisku sie obracasz... niby dlaczego? bo uważam, że większość facetów lubi się chwalić swoimi podbojami? Nie chciałbyś się pochwalić kumplom gdybyś trafił na jakąś miss polski? Zloo, obys nigdy nie musiala zmienic pogladow, tego Ci zycze, ale nie badz tak naiwna. - niby dlaczego jestem naiwna? bo nie rozumiem?

Chodzi o to, ze zakladasz ze jak ktos zdradzi to nie kocha a jak kocha to nie zdradzi. To nie tak. Ale nie chce mi sie tlumaczyc, kiedys bylam taka jak Ty i wiem jak to jest byc idealistka :) Pozdrawiam