Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inga23

nie chce bys dluzej samado cholery

Polecane posty

Gość inga23
zeby to bylo takie proste:(nie mam gdzie..zreszta nie moge nikogo znalesc:(

Gość prawdaz
wiec jak nie masz gdzie i nie masz jak, to o so chozi? Na kafe nie siedza wrozki (ani wrozowie:P)

Gość moze przyszla mama
wyjdz bardziej do ludzi zamiast siedziec na kafe

Gość fwefwref
Kto to jest "samodo cholery"?

Gość inga23
lol:P oj no odstepu nie zrobilam:)ma byc sama do:P no nie mam z kim wyjsc i kolo sie zamyka:(i na dodatek mieszkam z dala od ludzi..nie lubie dyskotek:(

Gość moze przyszla mama
Mozesz wyjsc sama, pojechac na jakas wycieczke, zapusac sie na kurs, pojsc na basen lub na rower, wyjsc tam gdzie sa ludzie i zaczac przebywac miedzy nimi.

Mozesz wyjsc sama, pojechac na jakas wycieczke, zapusac sie na kurs, pojsc na basen lub na rower, wyjsc tam gdzie sa ludzie i zaczac przebywac miedzy nimi. Jestem bardzo ciekawa ilu to juz ludzi poznałas na basenie badz rowerze?

"Jestem bardzo ciekawa ilu to juz ludzi poznałas na basenie badz rowerze?" Z takim podejściem to może być ciężko. Przecież to są tylko przykłady - ludzie poznają się wszędzię. Nie ma chyba miejsca na świecie, gdzie ktoś by się nie poznał. Wiadomo, najlepiej siedzieć przy oknie i czekać, aż na białym koniu przyjedzie.

Gość inga23
no wlasnie:(niby nie jestem brzydka ani głupia..raczej widze wzrok facetow ale nie moge nikogo poznac:(

Gość moze przyszla mama
Na basenie akurat nawiazalam sporo znajomosci. Tego wlasciwego akurat tam nie spotkalam, ale za to poznalam sporo ludzi ktorzy okazali sie byc potem fajnymi kolegami i kolezankami, takze czasu na pewno nie stracilam:)) Na rower jezdzilam raz sama a raz z kolezankami i przynajmniej relaksujac sie na swiezym powietrzu nie zalilam sie jaka to ja samotna. Jesli sie samemu nie wyjdzie do ludzi to od tak nikt do domu nie zapuka.

Gość moze przyszla mama
I wlasnie jak napisala Sissy. Rower, basen to sa przyklady swiadczace o tym, ze jak chce sie kogos poznac (niezaleznie czy chlopak czy znajomi) to trzeba wyjsc z domu a nie grzac cztery litery i sie zamartwiac. Drugie polowy mozna poznac wszedzie --zarowno w miejscach o ktorych wspominalam jak w innych takich jak nawet zakupy, wycieczka, spacer...

ja tam poznaję facetów wszędzie: na spacerze z psem, w supermarkecie, bibliotece, autobusie. Co prawda rzadko korzystam z tych okazji, ale liczy się fakt, że można kogoś poznać wszędzie. ale jak mieszkasz na odludziu, to faktycznie masz przechlapane. Najlepsza metoda, to oczywiście klub, dyskoteka, bo tam prawie wszyscy faceci przychodzą, żeby kogoś znaleźć, więc nic tylko wybierać, wręczać lub brać numer, a później weryfikować czy facet jest fajny. I nie mów,że nie lubisz dyskotek, bo trzeba zrobić jakiś wysiłek jeżeli naprawde ci zależy. a może też spróbuj załozyć profil na jakims portalu randkowym, ja co prawda nigdy tak nie robiłam, ale wydaje mi się, że to tez może być jakaś metoda, zwłaszcza jeżeli nie masz życia towarzyskiego

Gość prawdaz
Wujek - polecam zabierac autostopowiczki :P

Gość juyka
wujek1986ua -proponuje autostrada,a raczej zjazdy z autostrad:p