Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hadddaway

pytania na temat Waszego związku

Polecane posty

Gość hadddaway

1. Czy przy Twoim partnerze czujesz sie bezpieczna? Wiesz, ze z dnia na dzień nie odejdzie? 2. Jesteś spełniona w tym związku, i masz pewność że on też? 3. W jaki sposób on ukazuje Ci milość? 4. Jesteś pewna, ze chcesz być z nim do konca życia? Pomimo, że mam już 23 lata wszystkie moje \'zwiazki\' byly masakryczne, ani razu nie byłam tak zakochana, ze \'nie mogłam jeść, nie mogłam spac, chciałabym dotknąć gwiazd\'. Wszyscy faceci z jakimi byłam albo rzucali mnie dla innej, albo w ogóle sie interesowali naszym zwiazkiem, byli o tak, żeby sobie pochodzic za rączke, pocałowac, pomacać, a potem mówili, że \'zasługuje na kogos lepszego\'...naprawde sie boje, ze nigdy nie spotkam tej mojej drugiej połówki, przyjaciela i ukochanego w jednym:(

1. Tak, tego nikt nie wie 2. Tak 3. Wszelaki 4. Tak nie martw się w końcu trafisz na swoją drugą połówkę

1. tak, wątpliwości są, ale one są zawsze. 2. tak. 3. w każdy możliwy, samą swoją obecnością dziesięć godzin na dobę, podawaniem herbaty, noszeniem zakupów i naprawianiem pralki. 4. tak. nie stresuj się na zapas, w końcu na niego trafisz.

Gość hadddaway
up up up

Gość Jupijej
Ja też mam 23 lata,ale byłam już tak na maksa zakochana,miał być ślub,dom,dzieci,a teraz...to on jest po ślubie (nie ze mną) :o a ja jestem po załamaniu nerwowym. A teraz o aktualnym związku: 1. nie 2. tak 3. czułość,kiedy jesteśmy razem 4. nie wiem...a skoro się waham to chyba nie