Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka prawda

tu spełniamy twoje marzenia

Polecane posty

Gość taka prawda

jeśli chcesz zostać wyśmiany, wydrwiony, zmieszany z błotem, wyzwany od grubasów, pasztetów i nieudaczników-wejdź na kafeterie, bo tylko kafeteryjne pseudo kobiety potrafią się tak zacietrzewić i opluć jadem, a to tylko po to aby się dowartosciować

Gość lejlaaa
haaaahahahha :D

Gość w końcu ktos to napuisał
nikt nie jest tak złosliwy i zazdrosny jak kobieta

Gość taka prawda
nikt mnie tu nie uraził, a nawet gdyby to mam to gdzieś, bo wiem, że kobieca natura jest taka, że lubią krytykować i sączyć swoje "mądrości". Przykład:każdy temat, w którym jakaś dziewczyna wkleja zdjęcie zaczyna się krytykowaniem makijażu, figury, włosów, pokoju w tle itp, cokolwiek byłoby to jest złe, brzydkie, wieśniackie, w co 2 temacie jest kłótnia, taka prawda, do tego podszywy, ale to choroba psychiczna w wieszości więc mogę zrozumieć

Gość taka prawda
a jak przychodzi co do czego to albo piszą teksty w stylu :"faceci to ....", albo nagle je zatyka, taka prawda baby

Gość Vanessa mei
Ja jestem kobietą ale w odróżnieniu do innych nie jestem zazdrosna i zawistna, jak dziewczyna jest ładna to nie bucham jadem i wiem, że nikt nie jest idealny. Zresztą wychodzę z założenia że każda kobieta jest ładna - KTóRA O SIEBIE DBA a rysy twarzy, kości, wzrost itp nie zależą od nas wiem, że siedzą tu sfrustrowane podstarzałe rozwódki złośliwe i młode niedowartościowane dziewczyny ale mówi się trudno :-)