Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shes_like_cloud

Mój chłopak jest niby tylko 2 lata młodszy, ale jakie problemy! Zobaczcie.

Polecane posty

Gość shes_like_cloud

A wiec ja mam 20 lat a moj chlopak 18 (ale jest bardzo dojrzaly, dojrzalszy od swoich rowiesnikow). On jest dla mnie bardzo mily, dba o mnie i kochamy sie bardzo. Jednak problemem sa moi rodzice. Oni nie akceptuja faktu ze mam chlopaka "az" tak mlodszego. Wiem ze chca dla mnie jak najlepiej ale to jest juz przesada. Ciagle probowali mnie z kims "swatac". Znajdywali mi mezczyzn duzo starszych ode mnie ale "na pozycji" jak to oni mowia. :( Ja wbrew nim zakochalam sie w Marcinie. Nie liczy sie dla nich moje serce i uczucia jak oni to tlumacza "chca zeby mi w zyciu niczego nie brakowalo a taki gowniarz" mi niczego nie zapewni. Mysla ze Marcin tylko sie mna pobawi i pojdzie, ze zostawi mnie z dzieckiem.. Nie chca tego pojac ze chcemy byc razem do konca ze soba a juz boje sie myslec co sie stanie jak dowiedza sie o tym ze za 2 lata koncze studia i wtedy razem ze soba zamieszkamy. Dziewczyny czy wy macie partnerow mlodszych od siebie? Jak wam sie uklada? I czy mieliscie kiedys taka sytuacje kiedy rodzice probowali wam wpoic jakies swoje chore zasady? (to pytanie rowniez do mezczyzn). A w ogole czy wedlug was roznica 2 lat to az tak duzo?? Bylabym wdzieczna za odpowiedz, pozdrawiam serdecznie.

Gość aaasssdddd
Olej starych i powiedz im że nie oni będą układać Twoje życie i nie oni będą dobierać Ci partnerów.

Gość aaasssdddd
Albo powiedz im "mamo, tato, widziałam stan konta Marcina. Ona ma na koncie 2 miliony dolarów/złotych", ciekawe czy też wtedy okaże się dla nich być gościem nie na poziomie.

Gość dziewczno masz
dopiero 20 lat, rób narazie jak chcesz dżizas...