Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość byc_kobieta

Wasza idealna randka

Polecane posty

Gość byc_kobieta

Pytanie jak w temacie. :) Jak sobie wyobrazacie idealna randke? Bo ja standardowo.. Najpierw kino potem Pizza Hut (albo jakas inna restauracyjka) a na koncu spacerek doparku i romantyczne pocalunki na lawce :) Chociaz w sumie kolejnosc przypadkowa hehe :) :) pozdrawiam

Gość ktosio
hmm... no to kino... ale nie musi to byc jaka komedia romantyczna ale jakas zwariowana komedia :) potem spacerek w parku... :) moze bysmy poszli do jakiejs restauracji cos zjesc :) a potem do domku a dalej to juz nie wazne :P

Nieważne gdzie,ważne z kim :-) Jak facet jest idealny to randka też :-)

Gość byc_kobieta
asdsdfwdcf no wiesz Ty co... -_-

to talka randka będzie ze 100zł kosztowała :O nie żebym skąpił kasy ale bez przesady a po randce stwierdziusz że to nie to i co wtedy ??

Gość podobnie calkiem
100zl? bilet do kina 15zl, piwo 5, ewentualnie cos zjesc 20zl to 40zl!!!!!!!!

Gość dharma
A ja to bym chciala spotkac sie gdzies w miescie, pojsc na piwko, a po piwku wyruszyc w wedrowke - paletac sie po uliczkach, wbiegac spontanicznie na jakies imprezy, zwiedzic jakies muzeum otwarte do pozna :P (sa takie?) pojsc nad rzeke, pojsc na taras widokowy najwyzszego budynku w miescie i gadac, gadac, gadac... smiac sie... i chcialabym, zeby w ktoryms momencie tego wieczoru chlopak odgarnal mi wlosy z czola, powiedzial cos niezwyklego i pocalowal... Nie zasnelabym po takiej randce :P

Gość asdsdfwdcf
100zł ?? randka ma być za darmoszkę a jak stwierdzę, że to nie to, pozostanie jedynie powiedzieć: "przykro mi, nie pasujemy do siebie, nie zasługuję na Ciebie" i poszukać następnej randki.

Gość byc_kobieta
c.r.e.a.m gdybym byla mezczyzna to raczej nie zrobilabym tak na pierwszej randce :). Ale na osobe ktora sie kocha i jest sie z nia troche, jest sie w stanie tyle wydac :)

podobnie calkiem ... bilet 21 zł , pizza 25 zł , piwo 5 zł i to wszystko razy dwa więc wychodzi ok 100 zł .

Gość asdsdfwdcf
Te 15:55 proszę mi się tu nie podszywać, co za chamstwo

Gość podobnie calkiem
no jak jestes sponsorem to czemu nie:D

Gość po cholere na randke do kina
przeciez nawet porozmawiac nie mozna :p

Gość byc_kobieta
dharma, no bez kitu, takich rzeczy sie nie zapomina :)

byc_kobieta ..na osobę którą sie kocha i jest się już z nią jakiś czas i ona odwzajemnia uczucie to można wydac nawet 200 zł ale pierwsza randka nie powinna byc droga :)

Gość asdsdfwdcf
100zł ?? za moje zwieracze stan prawie idealny:O nadstawiam dupy za darmoszkę bo taki już ze mnie romantyk!

Gość byc_kobieta
cream no dokladnie. hehe razem z wybranka odejdzie Ci 200zl z portfela, i wiesz.. przesadzac tez nie warto bo jeszcze poleci na pieniadze. Wydasz z 200, 300zl to juz wywacha tym swoim pieknym noskiem okazje :) Jestem kobieta i wiem ze nei wszystkie dziewczyny sa takie, ale takich kobieta "okazjonalnych" tez pare znam. :)

Gość dharma
No, rozmarzylam sie :D Poczatek sierpnia to idealny czas na gapienie sie w niebosklon, Perseidy chyba sa aktywne :)

Gość byc_kobieta
pomylona Twoj facet, jezeli masz ma z Toba fajnie bo cieszysz sie takimi drobiazgami jak np 3 gwiazdy :) hehe

Gość byc_kobieta
O taaak Dharma a tym bardziej taka pogoda, jest cieplo ale wieje wiaterek, pozny wieczor, a na niebie gwiazdy (jakas Britney Spears a obok paris Hilton hehe zartuje xD), zyc-nie umierac ;)

Gość tak pomyślałam
Somebody called me Sebastian ale Ty musisz byc fajny, szczęściara ta Twoja dziewczyna

Gość spulchniają glebe
bez sensu isć na pierwszą lub jedną z pierwszych randek do kina gdzie nie mozna pogadac i nie patrzy sie na osobe tylko w ekran:D

Gość dharma
Niektorzy smieja sie z tych, co patrza w gwiazdy, a przeciez to jedna z najpiekniejszych rzeczy, jakie mozemy zobaczyc :) Wyobrazcie sobie puste, jalowe niebo bez gwiazd... Brrr.

Gość spulchniają glebe
co wy dajecie z tym kinem ??? kino i kino w kazdym poście.

a co wy z tym kinem? tak naprawde 2h milczenia i po prostu siedzenia. eee.. idealna randka? najlepiej piknik gdzies w odosobnionym miejscu nad jeziorem.. jakies winko i owoce.. najlepiej na rowerach. :) albo zaszalec, zrobic coś mało bezpiecznego.. :P