Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uio

dziewczyny co zakladania na...

Polecane posty

Gość uio

szyje do sukni slubnej? Ja mam w kolorze ecry i myslalam o perelkach. Nie ma jakis przesadow, ze nie wolno? Zeby mnie babcie nie zlinczowaly, bo caly czas czegos tam nie powinno sie robic

Gość uio
mialo byc oczywiscie "co zakladacie" a nie zakladania

Podobno perly to lzy w malzenstwie. Ale tez mialam perly i jak narazie jakiejs wielkiej tragedii nie bylo. A jak juz to na pewno nie przez perly :P pozdrawiam ;)

Ja też nie wierzyłam w różńe przesądy,ale mi tak babki różne i dziewczyny nagadały, że teraz,kiedy chodzi o mój ślub, to raczej unkiam takich różnych niepewnych sytuacji... A z perełkami, sztucznymi, byłam na ślubie mojej cioci jako dróżka. Jej małżęnstwo trwało nietsty krótko, bo zmarła nie ciężką chorobę. :-( Ale ciotki, a w tym moja mama, widziały tyle omenów na ślubie i weselu, które dały im do myślenia, że aż mnie to przeraziło, jak ludzie mogą sami sobie zaklinać los... No i oczywiście moja mma podsumowała, że nie powinnam zakładać tych pereł, bo perły przynosza nieszczęście... Powiedziałam jej, że sztuczne sie nie liczą, ale ona mówi, że to nie ma znaczenia... Wiem, że to głupie, ale pereł nie założę na swój śłubn...

Przepraszam za byka, oczywiście drUżka... Ale obciach...

Gość uio
no wlasnie mi jakos najbardziej perelki chyba pasuja bo mam sukienke ecry i taka narzutke w kolorze troche ciemniejszym-lekki bez. Nie wiem co moze pasowac? No i jeszcze musi byc krotki bo mam dlkuga szyje

Gość pegi-felek
Ten kwiatek na szyi jest koszmarny!!!!!Nigdy nie załozę czegoś takiego