Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość najlepszy facet

najlepszy facet to nieśmiały prawiczek

Polecane posty

Gość najlepszy facet

Nigdy niczego nie spartoli, nie jest chamem i można na nim polegać. Tak jak ja w wieku 22 lat a kobiety chcą FACETÓW co się do nich potrafią brzydko odezwać

Gość Killys24
mialam takiego..byl przystojny i madry..ale niestety zbyt zapatrzony we mnie, poza tym nie wiedzial co ma ze mna w łóżku zrobic..i miał jakies 13cm.. :O zostawiłam go..

Gość najlepszy facet
nieprawda, poprostu trzeba dać szansę

nieśmiały prawiczek, to niestety ma tylko żylaki na fiucie, od trzepania kapucyna, a facet musi być odważny, bo do odważnych świat należy, i do młodych, dlatego kaczki na taczki i na emeryturki

Gość Killys24
niesmialy prawiczek moze tylko uszczesliwic niesmiala dziewice :P

Gość Joanna dziewcia
Kto się ze mną umówi ?

dziewicę, to może uszczęśliwić chłop z jajami, i ze znajomością babskiej psychiki, a nieśmiały prawiczek to może się połakać jak go dziewica w jajeczka kopnie z rozmachem.....

Gość prawiczki
to slodkie ciacha mmmmm

może też być opcja, nieśmiały prawiczek na pozór, a jak się rozkręci, to jak kogut na powórku

Gość dziewica Joanna
Zabi Kruk, kiedy i o ktorej godzinie.

Gość Joanna dziewcia
Wiedzialam. Jak przychodzi co do czego, to prawiczek daje nura.

Gość Joanna dziewcia
Ja tez:)

jeśli babka lubi się bawić w łóżku w nauczycielkę lub sama jest na początku swych doświadczeń, to czemu nie, ale dla mnie w chwili obecnej to by była porażka ;)

Gość xcv
klaudka 27 - porazka porażką, ale zostawilabys go?

\"klaudka 27 - porazka porażką, ale zostawilabys go?\" oj tam zaraz zostawiła ;) - podejrzewam, że ja bym wogóle nie zaczęła. Łóżko łóżkiem, ale prawda jest taka, że nasze doświadczenia idą w parze z wieloma innymi aspektami naszego życia, bo są wypadkową naszej osobowości. Myślę, że w chwili obecnej tego typu mężczyzna raczej by mnie nie uwiódł, nie przyciągnął do siebie pod pewnymi względami, nie porwał na tyle, żebym chciała z nim być, iśc do łóżka ... , czyli coś tam poważniejszego budować. No ale jeżeli hipotetycznie założymy, że by mu się to w jakiś sposób udało, to pewnie tylko i wyłącznie przez łóżko bym go nie zostawiła, ale nie ukrywam, że przez jakiś tam pierwszy okres pewnie bardzo bym sie męczyła w kwestiach seksu. No nie pasowałoby mi to i tyle

Gość xcv
pewnie masz racje ;)

a ja takiego właśnie sobie przygarnełam ,wychowałam, nauczyłam i teraz mam boskiego faceta .........i jestem szczęśliwa! :D

Gość takktakk
Taki romantyk to nie dla mnie. Strachliwy, nie ma bezpieczenstwa u jego boku, zero ostrosci w lozku.. eee... No ale co kto lubi, ja bym takim sie nie zainteresowala.

byłam raz z prawiczkiem... tzn. miałam być :D u niego było już po wszystkim jak zobaczył mnie nago :P już mi odeszła ochota na więcej, kazałam mu się ubrać i spierdalać :D