Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aparacik foto

pytanie do uzytkowników lustrzanek

Polecane posty

Gość aparacik foto
a 450D bo to wyższy,nowszy model a róznica w cenie nie wielka :) acha w olku wizjer taki jakis "ciasny" :-0 więc w koncu szkło olka czy canona jest tansze bo nie wiem juz :p

No to powiem jeszcze raz. O olku zapomnij, jak masz dużo kasy na obiektywy, możesz wybrać Canona, jak kasa jest dla Ciebie ważna, a chcesz robić różne zdjęcia, w tym makro, polecam Sony, A 200, A300 lub 350. Wszystkie modele mają stabilizacje matrycy i napęd AF w korpusie aparatu. Łatwość stosowania obiektywów m42 jest taka sama w Canonie, co i w Sony. Natomiast Canonowskie obiektywy z AF /autofocus/ są średnio kilka razy droższe. Doskonały, 28-135 Minolty, chyba najlepszy w swojej klasie w świecie, z funkcją makro, ja kupiłem za 360 PLN, oczywiscie używany. :)

Gość aparacik foto
chcę robić tylko zdjęcia zwierząt i róznych obiektów :)

A cóż tu można powiedzieć ? Canon PowerShot 350, czas 1/200, przesłona 5, ogniskowa 18,35. Dwa słonie w Zoo, wykadrowane z większego formatu chyba, wg mnie za mocno, troche wiecej zielonego na głowami bym im dał :)

Gość aparacik foto
ja sie nie pytam jakim aparatem pstrykałam tylko czy zdjęcie jakosciowo uwzględniajac sprzet jest cacy :p

Gość aparacik foto
oj tam czepiasz się kadrowania chciałam zeby słonie były na 1 planie :p:p:p

Gość aparacik foto
skrzat dasz gg podręcze cię trochę :p:p:p dlaczego mam zapomniec o olku :p ze względu na ceny szkła :p:p:p

Gość aleksandra szklanka
A ja mam PENTAXA za 2500 zł POLECAM :)

Gość aparacik foto
nie,nie,nie zadnych pentaxów i innych dziwadeł :p tylko te 2 modele mnie interesują :p:p:p dzieki skrzacik odezwę się :p