Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Konwalia86

Faceci i ich znajomi

Polecane posty

Gość Konwalia86

Witam, postanowiłam założyć ten temat z wielu powodów. A najważniejszy to chyba to że moj facet ma pewnego przyjaciela jeszcze z liceum. koleś jest spoko. natomiast jego żona jest nie do zniesienia. chodzi o to że ja i zona kolegi bardzo sie nie lubimy, a mój facet ich uwielbia. Od jakiegoś czasu zauważyłam i nie tylko ja, że ta dziewczyna chce rozdzielić mnie i mojego chłopaka. Podsówa mu swoją młodszą siostrę lub jakieś kolezanki, za każdym razem jak się spotykaliśmy wywiązywała się kłótnia, bo ona jest strasznie przemądrzała. Od roku ja nie utrzymuję z nimi kontaktu. natomiast mój chłopak tak. często go zapraszają do siebie, ta małapa nadal podsów ma siostrę i gówniarze się to podoba. mój facet nie moze zrozumiec tego ze ta zdzira chce nas rozdzielić. Moje pytanie. czy znacie jakieś sposoby zeby mój chłopak i jego znajomi sie pokłócili? proszę o pomoc

Gość hmm......................
hm... narazie nie mam :P ale napewno da się cos wykombinować :) a szczerze, to współczuje.... jakas chora sprawa :P jak coś mi przyjdzie do głowy to od razu napisze :D

Gość Konwalia86
Dzięki za radę ale to ze się przespałam z kolegą nie przejdzie. poznałam ich dopiero jak zaczęłam sie spotykać z moim chłopakiem. Jak na razie wymyślam jakieś inne zajęcia w czasie kiedy ma się z nim spotkać i każe m u wybierać. czekam na Wasze pomysły :)

hmm a moze namow go na meskie wieczory u was w domu - on i kolega ogladaja mecz a Ty im robisz cos do jedzenia picia i wychodzisz do innego pokoju, jak spodoba mu sie towarzystwo samego kolegi(poczuje sie swobodniej niz jakby byla z nimi jego zona), to przestanie utrzymywac z nia az taki kontakt

Gość Konwalia86
Myszka dzięki za radę, ale już próbowałam ;( A poza tym oni oglądają mecze tylko jak są mistrzostwa. A tamten koleś bez zony się nie rusza...

Gość Konwalia86
jest gorzej. własnie się dowiedziałam że ostatnio zamiast być w pracy to pojechał z tymi znajomymi do heide parku koło hamburga. mówi ze sobie wymyslam ale mam dowody na to. on nie potrafi sie rozstać z tymi znajomymi więc to ja go raczej zostawie. czekam tylko na odpowiedni moment.

na co czekam? na odpowidni moment. chce sie najpierw ustatkować, ugruntować sobie pozycję, trochę się dowartościować, wzbódzić w nim zainteresowanie mną a potem z zimną krwią zostawić. zemsta kochani