Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

misheeela110

co sie ze mna dzieje. czy kazdy przez to przechodzil, czy mam lęki?

Polecane posty

a mianowice... dziś wrocilam z pracy, duszno mi było jak nie wiem co... dzisiaj upal, goraco, ledwo mozna bylo oddychac, ciśnienie jakies nie takie chyba bo sie czulam taka \'rozwalona\'...ale nie o tym chcialam w sumie pisac... wchodze do lazienki... wychodzac spojrzalam w lusterko i przygladalam sie chwile sobie...nagle dopadla mnie okropna mysl...nie wiem nawet skad sie wziela... że wszyscy kiedys umrzemy. że kiedys poprostu mnie nie bedzie i zaczelam sie zastanawiac jak to jest \'nie być\"!!!! nie byc wogole w swiecie... nie zyc, czym jest \"nic\". i nie bylo to tylko zastanawianie sie... bo ogarnal mnie lęk, byłam w szoku przez dluzsza chwile, bylam zdenerwowana i zestresowana a serce walilo mi jak oszalale. pomyslalam sobie ze jestesmy uwiezieni w swiecie, wszyscy pojdziemy na stracenie... pozniej zaczelam sie zastanawiac.. ze przeciez nie jestem TUTAJ sama, ze mam tego , tsmtego...rodzine... ze jestesmy tu razem . czy moze brak mi wiary :( ?? ostatnio nie chodzilam do kosciola...wstyd sie przyznac, ale opuscilam sie...choc wierze w boga... dopada mnie jakies zwatpienie? kazdy tak mial????? jak leczyc nerwice:( i skad u mnie te lęki :(

Gość ASm2323
Zaburzenia lekowe to moga byc jakies.

wzielam ziolowa tabletke na uspokojenie... i dopiero powoli doszlam do siebie... tak sie przestraszylam.. niby wczesniej sie myslalo o smierci, ale nigdy mnie to tak nie przerazilo... nigdy sie tak nie przestraszylam ! mam 17 lat...moze to wiek kiedy do nas zaczyna docierac czym jest prawdziwe zycie>?

AsM ... co mam robic? pierwszy raz mi sie cos takiego przytrafilo w sumie.. a na nerwice cierpialam 3 lata... od roku w sumie jest dobrze juz. a teraz to.. pomijajac klaustrofobie i lek do krwi :))

Gość ASm2323
To nie jest etap przejsciowy dojrzewania, tylko poczatek jakis zaburzen lekowych (zaburzenia leku napadowego?) aczkolwiek nie chce stawiac takiej diagnozy bo moze sie to wiecej nie powtorzyc i nie ma co sie martwic na wyrost. Wejdz na gazeta.pl jest tam duzo forum, ktory tycza sie tej tematyki.

Gość herbata z tubki
hmmm...ja sie śmierci własnej nie boje, raczej kogos kogo kocham. chyba gdyby umarła moja mama lub chłopak sama bym popełniła samobójstwo, bo poprostu bym nie potrafiła bez nich zyc... W sumie my, chrześcijanie mamy lepiej - wierzymy ze kiedys tam, po smierci wszyscy sie spotkamy w lepszym swiecie. A ateisci - jest ktos z was ateistą?? Jak to jest, umrzecie sobie i tyle, juz nigdy sie nie spotkacie np z ukochanym mezem albo dzieckiem?? to dla mnie jest poprostu przerazające i kolejny problem - bardziej od tej smierci chyba boje sie starosci. nie wiem czy bym wolała byc stara czy wczesniej umrzec, mając np 55 lat... wiem, straszne:O

Gość ASm2323
NA jaki rodzaj nerwicy cierpialas? Generalnie juz sie nie uzywa terminu nerwica, teraz wedle nowej klasyfikacji sa wlasnie zaburzenia lekowe.

Gość ASm2323
"bo ogarnal mnie lęk, byłam w szoku przez dluzsza chwile, bylam zdenerwowana i zestresowana a serce walilo mi jak oszalale." Ok? Ale czy w tym momencie obserwowalas jakies inne symptomy, typu - nagle pocenie, przyspieszony oddech?

Gość antenka ustawiona na wiatr
no , zryty berecik, nie martw sie duzo takich

teraz czuje sie taka rozbita, oszolomiona,rozstrojona... moze to z przemeczenia.. ja nie wiem. co mam robic? moze jakis terapeuta??

ASm2323 poprostu sie przestraszylam...doznalam szoku :/ walilo mi mocno serce, po chwili przestalo, a ja bylam taka zdenerwowana, zestresowana i spieta. a cierpialam na nerwice... taka ze mialam ataki dusznosci najczesciej w nocy, nie moglam zlapac oddechu, czasem czulam sie oszolomiona jak w matriksie... tak jakby w ciaglym "szoku", wszystko bylo mi takie dziwne, inne... ale to juz minelo... potem nie moglam spac... w swojej glowie sobie ustawialalam ze nic mi nie jest, ze musze sie uspokoic i nie wpadac w panike... moja mama mi bardzo pomagala jak bylo mi ciezko... a tabletki ktore dostalam od lekarza sprawily ze juz wogole nie wychodzilam z domu, wszystko bylo dziwne. dlatego bralam tylko ziolowe i obylo sie bez lekarzy.. albo tez bylo mi slabo...typowe objawy

a te suwaczki które masz w stopce to co...Twoje czy jak bo teraz to już nie rozumiem w ogóle...

Gość marcela-to-ja-pisalam
hej hej :) pisalam na koncie kumpeli:) powinnam napisac na poczatku, ale myslalam ze nie istotne. wiec mam 17 lat . jest ktos jesze?

Gość juz po wszystkim666
A ja mysle ze za duzo myslalas o wojnie w gruzji i dlatego .