Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vanilla hill

mam uczulenie na sperme mego faceta!?

Polecane posty

Gość vanilla hill

nie wiem czy to mozliwe ale jak sie seksimy a jego bialy plynek zetknie sie z moja skora to po +-20minutach pojawiaja sie takie male czerwone kropeczki i krostki ale nie szczypie i nie swedzi po jakims dniu same znikaja... czy to mozliwe ze jestem uczulona na mego kochanka? i czy Was dziewczyny tez cos takiego spotkalo? dzieki za wpisy!

Gość Nigdy mnie coś
takiego nie spotkało. W ogóle nie słyszałam, żeby przytrafiło się komukolwiek innemu. Może warto byłoby zapytać ginekologa.

"Uczulenie na spermę jest rzadkim zjawiskiem, aczkolwiek może się zdarzyć. Spowodowane jest nie przyswajalnością białka zawartego w spermie mężczyzny."

Gość Ujadający Piesio Lesio
faktycznei tak jak ktoś pisze wyzej, facet powinien przebadać nasienie (czy nie ma infekcji). druga rzecz to sperma jest podobno dobra pozywka dla bakterii wiec może zaostrza ci sie juz istneijacy stan zapalny albo "dokarmiaja sie" jakeis bakterie ktore masz na skórze i powoduja mikroinfekcje? - tak sobie gdybam :)

Gość oajeee
mój kolega poznał dziewczynę i się w niej zakochał z wzajemnością,jednak musieli się rozstać,bo tenże kolega miał straszną alergię na slinę dziewczyny...Po pocałowaniu jej dostawał koszmarnego i bardzo bolesnego zapalenia jamy ustnej. Oboje przeszli szereg badań i okazało się ,że ślina dziewczyny posiada jakiś enzym,na który reaguje organizm chłopaka.

Gość accross_the_universe
Moja dziewczyna ma to samo, tyle że jej czerwone plamki znikają po jakiejś godzinie - z tego co mówiła, to samo zdarzało jej się też z innymi facetami. A więc zdarza się...