Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tokkoor

Wasze Największe Kłamstwo Przed Rodzicami

Polecane posty

Gość thats not my name
ja jak miałam 17 lat powiedziałam rodzicom, że na czas remontu zamieszkam z babciom, a mieszkałam 2 miechy u chłopaka, oczywiście wszystko wyszło na jaw:o zgadnijcie czy miałam przejebane;D

Gość woreknapsy
usunelam ciaze ..do tej pory nie wiedza.

Gość thats not my name
BABCIĄ*:p

Gość ja to moowilam
ja mowilam ze ide do kolzezanki na noc a jechalam sobie na impreze na drugi koniec polski :D A ze rano wracalam ledwo zyjąc to tlumaczylam, ze zle sie czuje bo okres dostalam, albo zatrulam sie wczorajszymi chipsami:D

-trawka?nie co ty ja nigdy :) (a tak serio raz jeden ostatni😭 ) -tak mamo w szkole jestem -to ile jedynek przyniosłaś? -żadnej nic nie pisalismy i nie pytali -bylas w kosciele ? pewnie nie bo nie chodzisz - nie tato co ty ja co niedziele ;) -mamo ja tego kota znalazlam serio szedł za mną żal mi było bo zimno:D (od kumpeli wzielam i tak go dała ciotce na wieś :( ) -ten szczur?koleżanki wyjechała na wakacje na tydzien .. po tygodniu -ona go już nie chce:( i został :D -ja idę tylko z koleżanką nie będę piła!!!!! :P -dałaś psu jesc? / byłaś z psem? -oczywiscie:D może drobne ale zawsze kłamstwa:D

Gość ona_20_
przez telefon: - gdzie jestes? - z kolezanka w dyskotece w rzeczywistosci pol nocy spedzilam z poznanymi w rynku Wlochami :):)

Gość usmiecham sie

Gość ja nie kłamię w
"tej" kwestii, bo nie uprawiam seksu. Chociaż rodzice mi nie wierzą pewnie, a czasami mówią, ze jestem nienormalna:classic_cool:

Gość ja nie kłamię w
Poza tym nie kłamię, czasami np. mówię, ż eto nie ich sprawa, albo zmieniam temat, kiedy się wypytują, gdzie byłam i co robiłam, bo nie lubię się spowiadać, mimo że nie robię nie zdrożnego, np. ide sobie na spacer, do biblioteki i pochodzić po sklepach. Nie wiem, po co opowiadać ludziom jakieśbzdury:O

Gość usmiecham sie
Jak sie jest swietym to klamac nie trzeba, to jasne :D Ja tam swieta nie jestem, dobrze mi z tym nie jest ale zle tez nie :)

Gość ja nie kłamię w
O, dzięki, ale do świętości to mi daleko:O Po prostu nie zamierzam się wstydzić siebie w tym, co robię. Bo nie mam czego. I też nie raz przyszłam do domu pijana, wracając do domu w stanie co najmniej dziwnym... I miałam potem awanturkę czy coś, ale trudno.

Gość usmiecham sie
A ile masz latek?:)

Gość ja nie kłamię w
23