Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

na czarno - bez podszywacza

Dostałam inspiracje na temat.Kto uważa że życie w Polsce to totalna kupa?

Polecane posty

Gość a ja powiem wiecej
codzienne siedzenie na kafe i w ogole na internecie po 5-10 godzin na dzien to jest totalna kupa. i jak czlowiek nie wie co zrobic ze sobą - to jeszcze wieksza kupa!!!!

Gość patrzajwserce
dokladnie...jedna wielka kupa,i nie chodzi tu o to,ze czlowiek nie wie co z soba zrobic,mi chodzi raczej o to,ze wszystko drozeje,ze doda kroluje,ze polityka = dno,takie banalne,ale dolujace,mysle ze o to autorce tematu tez chodzi :PPP

Gość mariuszenko
raaaaaaaaacja mega szit papierosy podrozaly i dalej drozeja 😠

jesteśmy 100 lat za murzynami. nie mamy żadnych porzadnych autostrad... wszyscy kradną. dlaczego w Austrii we franji rowery normalnie stoją na ulic nie przypięte?? bo tam każdy ma kulture i nikt tego nie dotknie. tylko u nas to takie bydlactwo.

ostatnio w portugalii były wywieszone flagii wszystkich państw unii. Tylko naszej nie było :)

Gość Nie narzekajcie bo są gorsze
kraje... Na przykład wszystkie islamskie, gdzie kobieta ma wartość pomiędzy mężczyzną a psem, RPA, gdzie 16,4% mężczyzn w wieku 15 - 26 lat przyznaje się otwarcie do dokonania w swym życiu przynajmniej jednego gwałtu, południowe Włochy, gdzie rządzi mafia i nikt nie ma odwagi im podskoczyć... Nie jest u nas jeszcze tak źle.

Pani M,i wszystko jasne.. nawet sportowcow mamy nieudacznikow,no dobra,sukces,siatkarze wygrali,ale mialo byc tak pieknie.. dobra,dobra,bywa gorzej.. ale to nie zmienia faktu ze Polska to dno.. tu wszystko (prawie)jest na niskim poziomie,jak juz mowilam.

Gość arahja
ja naprzyklad za anarchia jestem,przeciez my sami wiecej zdzialamy niz te debiele

Gość może nie totalna ale nadal
kupa...

Ja uważam, że życie w polsce to kupa. A akurat dzisiaj zastanawiałam się, jakie są dobre strony życia w naszym kraju... Są to głównie walory przyrodnicze:(

Gość popieram popieram
polska to kupa :o dlatego wyjezdzam za granice. narazie na pol roku, ale mam nadzieje, ze mi sie powiedzie i juz tu nie wroce :(

Gość popieram popieram
szwajcaria ;)

\'\' A akurat dzisiaj zastanawiałam się, jakie są dobre strony życia w naszym kraju... Są to głównie walory przyrodnicze\'\' - z tym sie zgodze.rowniez szukam dobrych stron,ale te minusy tak przyslaniaja jakiekolwiek plusy,ze nie wykaraskasz sie,ciagle czujesz zal... nie interesuje sie zbytnio polityka,bo zal by mnie zabil,unikam polityki jak ognia,nie chcem sluchac tych ciaglych klotni,sprzeczek,i wszystko dla kasy. egoisci... ego ego egoisci..... z polski sie smieja,a oni dalej robia z nas posmiewisko. mam juz tego dosc,chcialabym byc patiotka,tylko jak... tak mi zal ludziska,tak mi zal tej Polski...