Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość imię fiołka

Co się dzieje ze światem???

Polecane posty

Gość imię fiołka

Jestem przerażona tym co się dzieję. Nie chcę mieć dzieci bo nie chcę żeby bały się wojny, żeby żyły w zanieczyszczonym środowisku w obawie czy będą miały wodę do picia albo co jeść. Boję się przemocy, ludzkiej głupoty i chciwości. Nie jestem wierząca ale coraz częsciej myślę o tym, że spełniają się biblijne proroctwa. Czuję strach o swoją przyszłość. Dlaczego jesteśmy tacy źli dla siebie?

Gość a ja jak p-rzystalo
a co sie dzieje?:o

Gość imię fiołka
nic się nie dzieję. Świat jest piękny, wszyscy są szczęśliwi a ludzie umierają ze starości z uśmiechem na twarzy :o Poza światem wirtualnym jest jeszcze ten prawdziwy z których chyba straciłeś/łaś kontakt.

Świat był, jest i będzie podły. Nie ma się czym przerażać, zanieczyszczenia, przemoc... To wszystko już było, to nic nowego! Żyjemy po to aby umrzeć, żyjemy chwilą. To wszystko

Bibilijne proroctwa sprawdziły się w przeszłości, sprawdzają sie na naszych oczach i sprawdzą się w przyszłości...Bóg jest Panem historii. zapraszam na forum: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3783733&start=450 lub: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3315301&start=20370 tam były dyskusje na temat proroctw, jeśli chcesz poznać je bliżej :) Pozdrawiam serdecznie:)

Gość imię fiołka
dzięki za zaproszenie ale nie chce się dołować jeszcze bardziej :o chyba się dziś upiję. To prawda, zawsze było źle ale nie aż na taką skalę :(

tak fiołku...masz rację ze skala tych zjawisk jest zwiększona .... nie musisz się dołować...bo Bóg ma ratunek dla człowieka i daje mu wybawienie od strachu... W Bogu czuję się bezpiecznie:) Jezus jest moim zbawicielem.