Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość greg98

związek

Polecane posty

Gość uchacha
Sissy, wiem, że nie wszystkie, ale po wypowiedziach pod różnymi topikami i dokładnej analizie śmiem twierdzić, że dużo o ile nie większość! Pozdrawiam!

Gość greckie wesele
a wypowiedź o tym, że w wieku 40 lat oczekuje się wnuków, skwituję krótko --- :D:D:D

Gość greckie wesele
sissy ... no wreszcie się ujawniłaś. Brawo:D

Gość greg98
nie no rozbrajacie mnie ja nie mam żadnych kompleksów skąd takie pomysły na nie, czyzby było podejrzenie ze nie mam odwagi podejsc w realu do dziewczyny jesli ak to nic błednego dla mnie to nie ma problemu a zeby sobie zycie ułożyc to nie ma zadnych wiekowych ramek 20 czy 40 czy 60 . net to tez publiczne miejsce:) oj dziewczyny liecze na was cnie sobie wszystkie znajomosci:)

Gość greckie wesele
Sissy ... marnie to rozegrałaś, więc raczej nie rokujesz:D A Ty Greg, zapodaj swoje zdjęcie to się zobaczy.

Gość greg98
oj dziewczyny przeceiz kazda z was marzy o swoim ksieciu który ja wyzwoli czyz to nie jest piekne

Gość uchacha
Masz rację, greckie wesele, ja się też śmieję z takich poglądów, na pewno nie są moje, ale też nie wymyśliłam ich. Po prostu uważnie słucham wypowiedzi wielu ludzi, choć nie zawsze biorę je do siebie. Każdy układa sobie życie po swojemu.

Gość greg98
aj tam zdjęice po co ci jeszcze sie zakochasz i wtedy dopiero będzie:)

Wiem, żle. Powinnam na początku paść na kolana i błagać o miłość Greg,czekam, aż mnie wyzwolisz...

Ja mojego meza poznalam jak juz mial 30 lat i okazal sie byc super facetem bez jakis emocjonalnych problemow ecc. Po prostu nie kazdy musi poznawac schematowo swoje drugie polowy w wieku 22 lat a wieku 25 lat brac slub. Niektorzy ten czas swiadomie wykorzystuja na zdobywanie kwalifikacje, by miec lepsza prace, poznac lepiej swiat i jeszcze troche sie wybawic a potem swiadomie sie ustabilizowac a sa jeszcze tacy co po prostu nie mieli wczesniej szczescia. uszanujmy wybory osobiste innych.

Gość greg98
oj Sissy wy macie to we krwi tylko wam duma nie pozwala sie przyznac i ja to rozumiem po co dyskutowac o sprawach oczywistcyh:)

Gość greckie wesele
greg, ale przecież to więź uczuciową Ci chodzi, nieprawdaż? Nie kokietuj i wklejaj zdjęcie. Nic nie tracisz, a ileż możesz zyskać:P

Gość greckie wesele
Sissy -- bo zaraz nie zdzierżę:D

Gość greg98
widze ze większośc tutaj nie jest zadowolona ze swoich związków

Gość jestem z miasta - to widac
czasem jest tak, że jak już człowiek zdobędzie pracę, spłaci pół mieszkania i cały samochód, gdy spojrzy w kalendarz w zobaczy przed soba długi weekend to... kurwica go bierze, że nie miał czasu na miłości :-)

wesele, wydaje mi się, że gdyby się nie wstydził tego jak wygląda, to już dawno by wkleił Będzie ściemniał i kokietował, bo brak zdjęcia daje mu jeszcze minimalne szanse :-)

Gość greg98
oj na greckim weselu jest wszystko mozliwe gdybys usłyszłą mój głos to możliwe zebys naprawde klękła i prosiła o miłośc:)

Gość greckie wesele
Sissy .. może przeraża go brak intymności na kafe. A gdyby mu pomóc i jakiego maila zapodać?:)

Gość prawdaz
Ja jestem bardzo zadowolona ze wszystkich zwiazkow jakie przeszlam🌻 Greg moze wymienimy sie fotami, bedzie najpredzej , ewentualnie pozniej mozemy stwierdzic czy pasujemy sobie i przejsc do dalszego etapu znajomosci:)

Co oni mają z tym głosem. Czy ty jesteś ten beznadziejny samotny cośtam, co w zeszłym tygodniu robił podchody w celu znalezienia miłości życia? ta sama gadka, jestem boski a mój głos jest intrygujący

Gość greg98
oj ci miastowi tylko kariera i kariera trzeba isc wielotorowo razem z miłością:)

Gość greckie wesele
OK Greg, zróbmy eksperyment z Twoim głosem.

Ja mysle, ze jak przychodzi milososc i sie poznaje kogos naprawde wartosciowego to niezaleznie czy jest sie juz dorobionym czy nie, kariere i te sprawy odklada sie troche na drugi plan lub przynajmniej godzi sie ja z miloscia. A poki tej drugiej polowki nie ma no to sie wykorzystuje czas na zdobywanie kwalifikacji, podroze i inne.

A mnie się wydaje, że brak intymności jest na ręlę.Pokaz przed publicznością, 3 osoby ze mną gadają, ego plus 10, penis lenght plus 20

Gość greg98
jejku a po co zdjecie nie wolno isc prosta drogą czyz nie lepiej rozbudzic namietnośc umysłem niz fizycznościa:)

Gość greckie wesele
A mi się skromnie wydaje, że żadnych dalszych etapów nie będzie. Greg poprzestanie na słodkiej gadce, zrobi siusiu, umyje się i zadowolony z siebie i z zainteresowania, jakie na kafe wywołał, pójdzie spać:D

jak na razie nie rozbudziłeś umysłem... spróbuj fizycznością...