Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krotkie pytanie

czup - jak wyglada i czy duzo tego??

Polecane posty

Gość krotkie pytanie

juz jestem po terminie 5 dni, czy ktos moze powiedziec mi jak generlanie wyglada czop jak odchodzi?? i czy duzo tego jest??? bede bardzo wdzieczna

Gość krotkie pytanie
mialo byc czop, ups :)

Czop to takie coś galaretowate śluzowate brunatnie podbarwione rozpoznasz napewno ciągnie się i jest tego troche mi odchodził przez dwa dni po troche jak korzystałam z toalety

u mnie to wyglądało jak taki śluz przypominający galaretkę koloru przezroczysto-białego. wychodził przez jakieś 3 dni ale nie cały czas tylko powiedzmy gdzieś pod wieczór i następnego dnia rano. było tego wg mnie dosyć sporo. ciągnął się i ciągnął.czop mniej więcej koło wtorku-środy wychodził, a w niedzielę odeszły mi wody i urodziłam :)

Lecz nie jest powiedziane że musi odejś u mnie przy dwóch pierwszych porodach pojechałam do szpitala z bólami a czop nie odszedł

Gość akrobatka 998
sprawa indywidualna - nikt ci nie odpowie. mi odchodzil chyba z miesiac po kawalku - zawsze byl gesty i sluzowaty. a w ogole to pojecvhalam na porodowke, bo mi wody polecialy! a na porodowce polozna stwierdzila, ze niemozliwe, ze mi cokolwiek polecialo, bo wszystko "jest cale"... tak wiec - licz na indywidualne neispodziewanki na kazdym etapie ciazy/porodu ;) i powodzenia :) dzieci to cos pieknego

Gość tez 5 dni po terminie
mi odchodzi juz od niedzieli,ciagnie sie troche z rana troche wieczorem i na razie cisza...choc moze wlasnie zaczyna sie cos ruszac;)

Gość krotkie pytanie
dzdieki dziewczyny :) ja ta nie wiem, skurczy zadnych niczego zero objawow :) tylko maly sobie skacze w brzuchu jak gdyby nigdy nic :) jutro mam masaz szyjki ciekawe, juz drugi raz, czy to pomoze???

Gość gość
pewnie po nim zacznie Ci czop odchodzic, u mnie właśnie po badaniu sie zaczęło