Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

kto z was na tym forum jest samotny i dlaczego

Polecane posty

ja jestem bardzo samotna, pochodzę z patologicznej rodziny, nie mam przyjaciół. właściwie to wszystkie wieczory spędzam sama

ja jestem słomiana wdowa... ale za dwa tygodnie :D:D wykorzystam mojego mezczyzne zycia, poki co ide spac bo poziom moich postow z braku zaspokojenia seksualnego nagle spadł.

Gość verti
ja 🖐️ powod: niesmialosc :(

Gość moje życie jest jak pies
:o

ja jestem samotna, bo zdradzili mnie najlepsi przyjaciele:(

Gość zgon na pogrzebie
ja jestem samotna, bo mnie zostawił na miesiąc przed ślubem :o

Gość ka jo je
a ja jestem ponoć zbyt wybredna🖐️

Gość CZY MA KTOŚ TEN FILM
😭

Gość skgniada
Ja. Można mieć męża, dziecko i taką pustkę wokół siebie, że wyć się chce... Taki widać urok życia po 30-tce...:-((

Gość somotniutka
..bo nie mam szczęścia spotkać kogoś... :(

a widzieliście dzisiaj w wiadomościach tę Chinkę co śpiewała, a okazalo się, że to z playbecku, a naprawdę śpiewało to jakaś inna dziewczynka? Nie mogła sama zaśpiewać bo była brzydka: miała pulchną buzię i krzywe zęby ;/ Katastrofa

Gość fdss
showbiznes 🖐️ nie wazne, co umiesz, wazne jak wygladasz.

Gość smutasek_
ja tez i jest mi z tym zle... najgorsze to, ze jestem szczupla, wiele osob, mowi tez ze ladna, zgrabna itp. wiec powiedzmy, ze jeden plus jest, ale jestem niewygadana, chyba za spokojna i tu jest minus!! Nie potrafie tego zmienic, to najgorsze!! :(

Gość jakakkakakakka
sama i samotna i z potwornym dołem :( a czemu: ciagle w domu, zero znajomych, nawet takich na czesc-coraz mniej, rodzina tez kiepska, tak bym chciala miec siostre :( nie sadze by to sie zmienilo... niskie poczucie swej wartosci, spokojna, nie lubiaca szalonej zabawy, przegralam zycie :(

jestem samotna ponieważ zle trafiam...albo sama zle wybieram.. wazne ze chociaz mam kochanych przyjaciol:) znacznie łatwiej

Gość bezo
Ja czuję się samotna.Nie jestem za ładna,w dodatku nieśmiała i nazwijmy:w śrenim wieku.:(Tyle tylko,że mam znajomych:)

Gość niezapominjaka2
Ja jestem samotna bo wolalam dokonac takiego wyboru niz otaczac sie zlymi,obludnymi i zardrosnymi o wszystko ludzmi.Wiec samotna z wyboru choc czasem jest ciezko jak nie ma sie do kogo buzi otworzyc jak sie nie ma przyjaciol.Jesli chodzi o zwiazki parnterski to mimo ze nigdy nie nazekalam na powodzenie to zawsze krecili sie tylko niedudaczniczy zyciowi,kretacze,kryminalisci czy panowie potrzebujacy pogotowia seksualniego a takie uklady mnie nie interesuja.Wiec sobie tak zyje w samotnosci i przestalam kogokolwiek szukac bo co rusz to trafiali sie gorszy niestety.