Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsfsd

co bysccie zrobily na moim miejscu?zdrada

Polecane posty

Gość ...Emi...
Zostaw go!! Zrob to dla dzieci zeby mialy normala matke ktora je bedze kochoc... daj mu zyc Zal mi Ciebie

Gość ...Emi...
Jak wygladaja relacje z dziecimi? ile maja?

Gość dsfsd
ale jak mu nie dam to nie bedzie mogl byc z tamta, juz 2 razy mowil o rozwodzie ale robilam awanture i przestawal, a teraz sama nie wiem, on mi poprsotu wisi jak to sie mowi, ale musze z czegos zyc

Gość fllfllfmsmmsm
Booosh, że też on cię jeszcze nie kopnął w tyłek. życzę ci żebyś znalazła się na ulicy i może wtedy zrozumiała, jak to jest pracować na życie.

Gość dsfsd
no dzieci 11 i 12 lat maja, w sumie to on sie nimi zajmuje, ja nie mam cierpliwosci, czasem pojde na spacer i przyprawiaja mnie o biala goraczke, wiec jego rodzice i on raczej siedza z dzicmi,

Gość fllfllfmsmmsm
Szmata - to zbyt łagodne określenie dla ciebie. Jesteś strasznym gównem.

Gość Nać2
ech cholera. Przerąbana sytuacja. Raczej On po rozwodzie wziąłby dzieci, bo po co Ci, skoro ich nie kochasz... Mogę spytać, czy jesteś z września?

Gość dsfsd
no roziczmy sie wspolnie, ja niby dostaje cos takiego jak zasilek dla matek siedzacych w domu (nie meiszkam w polsce) ale to malo kasy jest, bo niby tutaj to jest zawod kura domowa

Gość Boze nie moge tego zrozumiec..
kobieto zostaw go dla dzieci wspolczuje imm takiej matki jak ty co one mysla o Tobie?? Jak jego rodzina na to wszystko a Twoja??

Gość zuzaannnna
zycze temu gościowi żeby był z tamtą !! jestes zwykłą egoistyczna zdzirą i nie dziwie sie ze szuka szczescia u boku innej.. zal!!

Gość dsfsd
z sierpnia

Gość Nać2
Myślę, że nie masz szans na żadną kasę od niego...

Gość dsfsd
moja rodzina nic, nie mam nikogo, a jego rodzina, pewnie na mnie narzeka jak zawsze

Gość Nać2
z początku sierpnia czy końcówki?

Gość ffkffkkffkkf
Należy mieć nadzieję, ze ona nie ma szans na żadną kasę, ale skoro to jakaś zagranica, to kto wie, czy jeszcze ścierwo nie dostanie alimentów.

Gość dsfsd
17 sierpnia ale co ma piernik do wiatraka

Gość mmmmmmmmmmmmaana
słychaj, ja tego nie moge czytac zastanawiam się po co cię stwórca stworzyl. moim zdaniem to jestes niczym. nie kochasz dzieci męża zaniedbujesz poprostu szok ja już nie mogę. naprawdę nie wiem co ten facet widział w tobie od tych 10 lat . beznadzieja

Gość Boze nie moge tego zrozumiec..
" Jak Zawsze" zajebalabym cie na jego miejscu nie za siebe tylko za dzieci jak mozna nie kochac dzieci... Kurwa gdybym cie spotkala to bym cie .... jestes zalosna

Gość dsfsd
to nie moja wina, dzieci mnie denerwuja i tyle, chcial miec dwoje to ma

Gość Nać2
nie dziwne, że narzekają. ale cóż, są różni ludzie... Jakby dałaś mu przyzwolenie a właściwie przymus..żeby był z kim innym...Może ta choroba załatwiłaby coś? tzn chodzi mi o pieniądze...Albo z nim pogadaj o tym...nie wiem, wydaje mi się, że nie rozwiedziesz się z nim.

Gość Nać2
coś tam ma. Ciekawa byłam po prostu..

Gość dsfsd
nie wie myskle o tym zalezy co wyniknie z kasa musze sie rozeznac , bo jak nic nie dostane to mu nie dam rozwodu, nie bede zyc za moje 1300E miesiecznie

Gość ...Emi...
Wiesz ile mam lat 20 a moj synek 3 i nie wyobrazam sobie zycia bez niego jak mozna nie kochac takie malenstwo ktore jest czescia Ciebie! Jeszcze nigdy nie spotkalam sie z osoba ktora w ten sposob mowila. Powinnas tego faceta po rekasch calowac ze jeszcze z Toba jest... bOZE Kto mieszka na tym swieci

Gość dsfsd
1300E tak zpisujesz sie jak siedzisz w domu jako femme au foyer we frnacji i panstwo ci placi bo to tez praca utrzymanie domu, dostaje sie minimalna pensje

Czyli nie jestes bez kasy .....a wiec Twoje szanse na alimenty sa zadne ......heheh mam nadzieje ze Twoj maz w tej chwili tuli sie w ramionach ukochanej ;) 🖐️