Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie ma nic

ON chce mnie na wyłączność...NIE WIEM CO ROBIĆ!!!!

Polecane posty

Gość nie ma nic

on nie chce żebym sie spotykała ze swoimi znajomymi , jest o nich zazdrosny nawet o e-mail czy Nasza Klaase ze ja niby mam tylu znajomych (nie mam dużo nieco ponad 100) jest ode mnie kilka lat starszy i mowi ze nie śmiesz go takie wyglupy bo on sie juz wyszalal . czy to jest wporządku że on mógł a teraz mi zabrania spedzania chwil z przyjaciółmi przy ognisku i wine? jak rozwiązać problem.??

Bez względu na to, czy się wyszalał, czy nie, to jak zabrania Ci spotykać się ze znajomymi, to jest zaborczym bucem i tyle. Ja nie pozwoliłabym na to, żeby facet mi czegoś takiego \"zabraniał\"...

Gość jak pasuje Ci bycie jego ...
własnością i stosowanie się np. do zakazów noszenia spódnicy krótszej niż przed kostkę pod groźbą porzucenia lub wpierrdolu to jest to facet dla Ciebie 🖐️

Gość nie ma nic
no właśnie że ja nie wiem co sie ze mna stało. zawsze bylam zdania ze jak laska słucha bezgranicznie faceta i jego zakazów to jest głupia i IQ poniżęj25 a teraz sama jestem w takiej sytuacji i nie wiem co zrobic... on nie chce słyszec o kompromisie. dodam że moi znajomi go uwielbiaja i traktuja jak równego sobie. nie rozumiem gdzie jest problem :(

Gość Nordycki Władca Tuborg
Dziweczkom w głowach się poprzewracało i szaleństw się zachciewa i niezależności ;)

Gość nie ma nic
weż spadaj szalenstwo to bedzie dopiero. wolności..plis tak troszeczke na kaweczke...