Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sirkowa

fotki na kafe

Polecane posty

czy Was tez wkurwia juz to ze panny wrzucaja swoje fotki i placza ze niby sa brzydkie ze grube albo ze za chude ze cycki za male i tak naprawde robia to po to zeby wysluchac pochwal i zachwytow? nie meczy Was to? i jeszcze te wszystkie glupie teksty ze sie wstydza ze maja dola kompleksy... dziewczyny o zupelnie normalnych cialach. pisza i czekaja na komplementy. dziewczyny naprawde podbudowuje Was to ze kupa anonimowych ludzi gapi sie na wasze ciala? zdjaecie sobie sprawe z tego co dalej moze sie dziac z Waszymi zdjeciami? jak dla mnie to zalosne

Gość lubie ciebie
właśnie otwieram żaluzje w swoim pokoju i pluję na słońce 🖐️

Gość bękart obcego
dla mnie to taki syndrom chorych lal ktore musza sluchac ciaglych komplementow nad swoim wygladem choc same dobrze wiedza ze wygladaja normalnie ale chca musza slyszec od innych ze sa takie super. dla mnie tez zalosne

też mnie to wkurwia... niech się przeniosą do pokoi erotycznych... a ta co dała foty pryszczy wygląda na małolatę... ludzie! oglądać forki dzieci - toż to pedofilia!

Gość 766
nie, nie wkurwia to nas. :classic_cool: nie podoba się - nie wchodzić.

Gość lalunia 69
Wk****ia mnie to również . ale wk***ia mnie wiele innych rzeczy. Głupie tematy i odpowiadanie na głupie tematy.Obiecywałam sobie ,że nie wejdę na kafe. ale jeszcze po raz ostatni. Głupota ludzka gdyby potrafiła fruwać , to wiele osób szybowało by w powietrzu ...:P Ludziska co niektórzy wchodzą ,żeby pogadać a wie kszosc ,zeby pokląc albo obrażac . Pół biedy jesli jakiegoś półgłówka ale zwyczjnie jak ktoś pyta. W***ia mnie chamstwo. Też lubie dyskusje ale o CZYMś !!! Nie sadziłam ,ze tu taka głupota króluje na kafe. A może to poza ? forumowiczów. Nie tyczy się to wszystkich (aby ktoś nie poczuł sie obrażony ) ale znakomitej większości. Inni jesteśmy w realu , ktos powiedział. A tu to co ? Ludziska dajecie upust złym instynktom ? fantazjom ? złości ? :o

Gość 766
nie nadaje się - ja nie jestem panna. :classic_cool:

Gość polski gangster nie ma luzu
kloaka po stresach w pracy:O

Gość lalunia 69
A małolaty za grosz wyobrażźni nie mają . Foty piersi obcym pokazywać . BRRRRR

Gość lalunia 69
do kogo sapiesz , co ?

Gość bękart obcego
co do poziomu to chyba zalezy od tematu ale te zdjecia... zalatuje to takim gowniarstwe i pozerstwem:/

Gość 766
o i to trafna uwaga, Syndrom :classic_cool:

Gość lalunia 69
Temat zwyczajny , o opinie prosi :NORMALNE!! Nie pokazywac fot na kafe i już . Ehshibicjonistki ?

ale dziewucha poczyta ze ktos by sobie przy tym \" zwalil konia\" i co jej to da? brak mi slow

Gość lalunia 69
Duże czy małe , zachowac dla partnera , niech oglada , albo lekarz :)

Gość bękart obcego
moim zdaniem to nawet nie jest tak. te dziewuchy wiedza ze wygladaja normalnie i dobrze ale ich pycha i proznosc szuka swojego potwierdzenia w oczach innych

Gość 766
Sirkowa, nie znasz jej potrzeb, to raz. a nawet jak ekshibicjonistki - to i co z tego? to dwa. i tak cycków w necie pełno.

Gość bękart obcego
Syndrom zapytaj o to pierwszego lepszego pedofila

Gość lalunia 69
A to do tej dziewuchy bylo , co te piersi pokazała ?

A ja tam czuję się na tyle atrakcyjnie, że nie muszę wszem i wobec szukać i pobierać na ten temat opinii :D Kobieta musi mieć piersi i pośladki takie jak trzeba :P jak podoba się sobie i facetom to znak, że jest ok. A jak podoba się sobie, to już mały krok do tego, aby podobać się płci przeciwnej, bo najważniejsze to pokochać siebie. A jeśli ktoś w ten sposób pragnie się dowartościować to jest zwykła kurwą i tyle :)

Gość lalunia 69
nie wchodźżcie w jej psycho. Młoda nie wie ,ze pedofile w necie grasują . dobrze ,ze wiecej nie pokazała . -zują.

766 faktycznie nie znam ale ciezko jest mi to sobie wyobrazic zeby opinia ludzi ktorych nie znam mogla podniesc moje poczucie wlasnej wartosci.

Gość 766
pokazuja tu różne - takie czy inne bardziej to by już, jak pisze syndrom, chodziło o wiek, albo jakość danych cyców :classic_cool: natomiast ze wysyłają? po to chyba m. in. jest forum erotyczne? Część kobiety zwykle ma jakieś opory z rozbieraniem się. a jak już widzi że inne ich nie mają, to jakieś atawistyczno-religijne odruchy wychodzą czy jak... nigdy tego nie rozumiałem Własnie, o co chodzi?

Gość lalunia 69
Nie jest . nie przesadzajmy. Ale czegoś nie wie.

Gość 766
hmm, sirkowa, Tobie nie - ale teraz to pokolenie jakies inne rosnie z drugiej strony - jakby nie było o to tyle szumu (co tu prezentujecie :classic_cool:) to mało kogo by to ruszało :D jak dla mnie to odreagowanie po długich latach obyczajowego opatulania się, i raczek na kołdrze.

co innego gdyby: 1. miała co pokazać 2. była pełnoletnia albo okazała zgodę rodziców :P 3. jak jest taka odważna to niech da fotę gdzie jest na niej cała - twarz+cycki ;)

Gość lalunia 69
A jak ktoś ma ładne to niech eksponuje ale nie w necie . Zresztą kazdy ma jakieś problemy , prawda . :) Tu jestesmy prawie anonimowi .