Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sirkowa

fotki na kafe

Polecane posty

Gość 766
syndrom, ze strona jest problem - najpierw trzeba wiedziec gdzie, potem trzeba wiedziec jak, potem trza wiedziec jak pozycjonować, zeby sie czesto w googlu wyswietlała, a na koncu jeszcze czasem kosztuje. za wiele zachodu - o ile łatwiej wejsc na kafe, wrzucic na imageshack, i zadac typowe pytanie? ;)

a ja mogę się zdziwić? bo chyba jestem niedzisiejsza... zawsze myślałam, że 1. uroda 2. intelekt 3. poczucie humoru ale pewnie kolejność jest zupełnie inna, albo punkty z czasem się pozmieniały - ech... świat idzie z postępem, niekoniecznie w dobrym kierunku...

Gość lalunia 69
OJ, moi drodzy , na penisek to ja w domku się napatrzę :)

Gość nick typowo erotyczny
lalunia 69-->to Ty załozyłaś kiedys topik o tym ze facet nie chce sie z Toba kochac ,a masz męża?

Gość bękart obcego
to juz nawet nie chodzi o samo pytanie ale o sama otoczeke. te historie typu jestem brzydka, jestem za chuda, jestem taka jestem owaka wstydze sie smieja sie ze mnie itp a potem pytanie a wam sie podobam?:) a co Wy sadzicie? mnie wlasnie ta otoczka tak irytuje takim zaklamaniem mi to smierdzi

Gość lalunia 69
Może to ja jestem , niedzisiejsz i pruderyjna ? ale piszę co myślę . a co faceci lubia to ja wiem :) ;)

Gość 766
mnie nigdy otoczka nie obchodzi :classic_cool: lalunia, no bo ty masz peniska (znaczy nie ty.. znaczy... ja tam nie wiem :D)

Gość 766
:D:D lalunia, to jak Ty masz peniska, i wiesz co lubia faceci, to czego szukasz na erotyku, zbereźnico :classic_cool:

Gość lalunia 69
Trochę pogadać , pożartować , sprowokowac ... Powiedzieć co myślę , wysłuchac innych ...no co jeszcze ? 766 aty mnie nie prowokuj :) ;)

kobieta bezpruderyjna nie burzy sie na widok wklejanych fot na kafe. Z tego co pamietam masz ponad 40 lat.:O

Gość bękart obcego
zalezy o jakie buzenie sie chodzi bo glupota moze obruzac nawet tych bezpruderyjnych;)

Gość lalunia 69
Nie , koniec . wogóle wypisuje sie z kafe. Nie wejde wiecej .:)

Nie moja droga każda dowartościowuje sie inaczej Ja wklejając foty Wy czarując bezpruderyjnie. Proste.

Gość 766
@ lalunia - tak, tak, na pewno :classic_cool: stad się nie odchodzi - tu sie tylko zmienia nick :classic_cool: (czego sam jestem przykładem :D)

Gość 766
@ nick typowo erotyczny, wklej coś? :classic_cool:

Gość lalunia 69
O właśnie dobrze to ują łeś : głupota . Nie burze się ale o rozsadek tu chodzi . rozumiesz . A ty skaąd wiesz ,że mam ponad 40 lat , co ? nicka zmienilasś ? Nie mam kochana , nie mam. Chodzi mi o pisanie z sensem i na temat.

Gość bękart obcego
ok spoko tylko prosze wytlumacz mi pytam sie zupelnie powaznie w jaki sposob to Cie dowartosciowuje? myslisz ze wygladasz tak beznadziejnie i brzydko ze opinia przypadkowych ludzi cos w tym zmieni?

Gość 766
ehh... co wklejenie cycka czy czego tam ma wspólnego z rozsadkiem czy jego brakiem? póki nie widac twarzy, to jeszcze jedna bezimienna pipka, czy cycek :o przeciez nic sie nikomu od tego nie dzieje. Myle się? A jak z twarzą, to juz dana delikwentka musi wiedzieć, co jej grozi - nauka kosztuje :classic_cool:

Gość lalunia 69
A wklejaj te foty i dowartościowuj się . Prowokacja jest dobra . Ja tez prowokuję . Ale zdjęć nie wkleję . PaPa :)

Gość 766
lalunia 69, poka foto :classic_cool: tak w ogóle, wstydzę się czytać twój nick, wszak jest tam "69" :classic_cool:

Gość lalunia69
Nick jak radzisz zmienieę ,albo wogóle wyjde zkafe. A 69 ? Alez jestes pruderyjny :) - 766

Gość lalunia69
;) :) :P

Gość 766
tak, no własnie, nawracam się, i ide w Twoje slady :D pora sporzadnieć (w koncu jest już... późno :P) jeszcze tylko jedna rzecz zrobię... :classic_cool: (tylko poszukam jakiejs fotki :P hahaha)

Gość PLUSZOWY ZDZIS
?

Gość mango z bango
dla mnie to pustaki umieszczaja swoje zdjecia bo mysla ze sa takie super i piekne a jak sie burza jak im powiedsz ze parszywa jest

Gość dzis na pomarańczowo
a w/g mnie to moze być. tu i tak była nuuuuda a tak fotki wprowadzają nowy trend któy raczej sie rozwija